Menu

Kontra-Musik presenterar: Circle of Live workshop

Malmö

Inkonst
söndag, 8 november 2020 kl:13:00

Från Sebastian Mullaerts musikaliska sinne kommer ett levande och organiskt elektroniskt musikkoncept som går i spontanitens och improvisationens tecken. Det är en ständigt växande uppställning av orädda samtida producenter, och den här gången med Rødhåd och Andreas Tilliander.


Mullaert, Malmö egen favoritson, är en respekterad artist både solo och när han var ena hälften av Minilogue. Han slår här här samman en av Sveriges mest mångsidiga och respekterade producent Tlliander, tillsammans med tyska technoscenens mest spännande namn för en konsert, och upplevelse, som förmodligen aldrig kommer upprepas igen.


Trion kommer också att genomföra en workshop dagen efter, där de delar med sig av sina hemligheter om hur samarbetar i produktion. En helgbiljett för båda evenemangen är tillgänglig.


Vi följer Folkhälsomyndighetens rådande restriktioner för att säkerställa en trygg miljö på våra arrangemang.


Kulturföreningen Inkonst är en ideell kulturförening i Malmö, grundad 1998, som bland annat anordnar klubbar, livekonserter, seminarier/föreläsningar, teater/performance och ungdomsverksamhet. Sedan våren 2006 huserar Inkonst i den gamla chokladfabriken, numera Kulturhuset Mazetti i delområdet Rådmansvången i Malmö.

Datum / Tid

söndag, 8 november 2020 kl: 13:00

Plats

Malmö, Inkonst

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

150kr - 250

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad