Good Girls Go To Heaven.... av Frédéric Gies

InkonstDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Good Girls Go To Heaven, Bad Girls Go Everywhere är en 3 timmar och 38 min dansföreställning av Frédéric Gies. Föreställningen görs till tonerna av ett techno-set av Fiedel (inte live) och en golvinstallation av konstnären Anton Stoianov. Installationen är som en reflektion av dansgolvet essens, fast i ett upplyst rum. När Gies dansar under detta verk bjuder hen in till individuella och kollektiva rörelser.


Concept and dance: Frédéric Gies / Music: Fiedel / Floor installation: Anton Stoianov / Production: Weld
Thanks to Paz Rojo


Frédéric Gies är en dansare och koreograf med bas i Malmö. I Gies koreografier ser hen former som möjligheter istället för begränsningar. Hen blandar dansformer som kan verka väsensskilda – från balett till klubbdans – vilket lockar fram dansens förmåga att tala utan att gestalta. Gies arbeten är alltid tätt kopplade till techno.


Kulturföreningen Inkonst är en ideell kulturförening i Malmö, grundad 1998, som bland annat anordnar klubbar, livekonserter, seminarier/föreläsningar, teater/performance och ungdomsverksamhet. Sedan våren 2006 huserar Inkonst i den gamla chokladfabriken, numera Kulturhuset Mazetti i delområdet Rådmansvången i Malmö.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2021-04-18 16:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: