Menu

Efterklang (DK) LIVE

Malmö

Babel
torsdag, 14 oktober 2021 kl:18:30

Efterklang har alltid gått sin egen väg. Från deras tidiga, mer elektoniskt drivna postrock till senare fältinspelningar bland sönderfallande byggnader i närheten av Nordpolen har de danska ljudäventyrarna alltid genomsyrats av en gränslös entusiasm. 2019 släppte Efterklang sitt femte album ”Altid Sammen”, som dessutom var första gången de jobbade på sitt modersmål. Det blev startskottet på en lång, utsåld turné som tog dem över merparten av Europa. Sen kom pandemin.


Nu är bandet, som består av barndomsvännerna Mads Brauer, Casper Clausen och Rasmus Stolberg, aktuella med en ny skiva, som släpps senare under 2021. Därmed är det även på nytt dags att uppleva bandet i dess bästa element – live.


Med den nya skivan i ryggen åker Efterklang ut på en sex månader lång turné och skämmer bort fansen i Malmö med en spelning på Babel 14 oktober.


Babel föddes ur askan av kulturhuset Jeriko. Personerna bakom Babel drev tidigare bar och klubbverksamheten i huset och genomförde under 2008 en vision de gått och burit på länge. Man ville med Babel skapa en internationellt gångbar konsert- och klubblokal för en musikintresserad publik. Under renoveringen byttes hela ljud- och ljussystem ut för att skapa de bästa förutsättningar för att arrangera konsert-, klubb- och andra scenarrangemang.



Efterklang (dk) Live
2024-12-14 20:00:00
Malmö, Babel

Datum / Tid

torsdag, 14 oktober 2021 kl: 18:30

Plats

Malmö, Babel

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

265

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad