Menu

Moonica Mac

Karlstad

NÖJESFABRIKEN
fredag, 13 augusti 2021 kl:14:00

bDet känns overkligt och samtidigt helt fantastiskt att återigen få öppna upp fabriken och få släppa ut livemusiken igen. Sommaren på Innergården 2021 är redan historisk. Det känns väldigt kul att få välkomna Moonica Mac vars ”musik har liknats vid Lana Del Rey och Vasas Flora och Fauna, men allra mest har hon beskrivits som en modern Monica Zetterlund”/b


MOONICA MAC
Moonica släppte sitt debutalbum ”Stark & Sårbar” 2019 och har sedan dess skapat sig en alldeles egen plats på den svenska musikscenen. Henne röst liknas inte sällan vid en modern Monica Zetterlund och hennes musik har beskrivits som en blandning av Lana Del Rey och Cornelis Wreesvijk.

Många är dom som tröstats av Moonica Macs trollbindande stämma. Med textrader lika enkla som träffsäkra visar hon sina lyssnare till det vackra i vemodet. Hon påminner om att det finns en styrka i att vara sårbar och att vi inte är ensamma med alla våra känslor. Med låtar som ”Till slutet av augusti”, ”Ibland” och ”Alaska/All aska” har hon nåt miljontals lyssningar på Spotify och om sägnen stämmer, sägs det att ingen som möter hennes toner lämnas oberörd.

Moonica Mac skapar alltid en magisk stämning med sin musik och lika så en smått trolsk kontakt med sin publik. Under början av sin karriär har hon hunnit spela på bla Grammis Galan och Late Night Concert -TV4, gästat Augustifamiljen och varit support under Miss Li’s vårturné 2020. Trots hennes organiska och jordnära framtoning är hon en starkt strålande stjärna vars spännande musikaliska resa är något alla vill följa med på!

Dörrar: 16.00
Stagetime: ca 20.00
Mer info se a href=http://www.nojesfabriken.se/ target=_blankwww.nojesfabriken.se/a
Ålder: 18 år, Legitimation krävs vid inpassering.

Datum / Tid

fredag, 13 augusti 2021 kl: 14:00

Plats

Karlstad, NÖJESFABRIKEN

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad