Menu

AUTHOR & PUNISHER

Malmö

Inkonst
torsdag, 9 april 2015 kl:20:00

Efter flitigt turnerande med Neurosis och High on Fire kommer Author & Punisher till Malmö med sin hemmabyggda maskinpark för att bjuda på ett minst sagt unik doomkonsert.


Det tar tid att ta in hela Author & Punishers konstnärliga universum. Hans musik fångar en direkt, men det finns så mycket mer att ta in och att upptäcka. Author & Punisher är mer än bara musik, det är också ett helt nytt sätt att skapa. Istället för att vända sig till laptopen eller andra redan etablerade ljudkällor, började Author & Punisher bygga maskiner, vars amplifierade ljud, bildar hans alldeles egna industriella doomorkester. Author and Punishers musik är inte en vanlig konsert, utan en performance och ett konstverk. Som sagt var, det är svårt att med ord beskriva Author & Punisher, låt istället nedan länkar introducera dig till en musiker utanför normen.


Mer info
www.tristanshone.com


Arrangör
Inkonst


Datum: torsdag 9/4 | Tid: 20.00â??23.00 | Rum: Klubben


Kulturföreningen Inkonst är en ideell kulturförening i Malmö, grundad 1998, som bland annat anordnar klubbar, livekonserter, seminarier/föreläsningar, teater/performance och ungdomsverksamhet. Sedan våren 2006 huserar Inkonst i den gamla chokladfabriken, numera Kulturhuset Mazetti i delområdet Rådmansvången i Malmö.

Datum / Tid

torsdag, 9 april 2015 kl: 20:00

Plats

Malmö, Inkonst

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

100

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad