Menu

Olikapersoner ”PJÄSEN – VEM HAR TILLGÅNG TILL...

Malmö

Inkonst
fredag, 25 mars 2016 kl:19:00

Instagramälsklingarna @olikapersoner tar steget från 15-sekundersvideo till scenkonst i denna föreställning och vi väntar med spänning på vad som kan hända när dessa lol får köra loss i rampljuset.


Från skaparna av Tusenbröder kommer nu Olikapersoners nya scenkonstföreställning: ”Pjäsen – Vem har tillgång till det offentliga rummet?”


Efter att ha fejkat sin egen upplösning är nu Olikapersoner tillbaka med sin nästa storsatsning. En sprudlande scenkonstföreställning som sätter konstbegrepp på prov. Med på scen har dom butohdansare, fotomodeller och en gammal avdankad performancekonstnär.


Föreställningen handlar om till exempel att mina enda barndomsminnen är när Shanti Roneys karaktär blev mördad med biljardkulor i Vägen ut och när pappan blev skjuten framför sin son i början av Noll Tolerans.
Tre exklusiva ”one night onlys”, en i vardera stad, Göteborg, Stockholm och Malmö.


Kommer de skriva om regelboken för scenkonst i Sverige 2016 eller kommer det hela falla platt? Olikapersoner, genreöverskridande genialitet eller rotlöst trams?


På scen: Adam Axelsson, Anton Hellström, Ossian Melin, Saga-Åska Persdotter, Aron McFaul, Filip Aladdin.


Kulturföreningen Inkonst är en ideell kulturförening i Malmö, grundad 1998, som bland annat anordnar klubbar, livekonserter, seminarier/föreläsningar, teater/performance och ungdomsverksamhet. Sedan våren 2006 huserar Inkonst i den gamla chokladfabriken, numera Kulturhuset Mazetti i delområdet Rådmansvången i Malmö.

Datum / Tid

fredag, 25 mars 2016 kl: 19:00

Plats

Malmö, Inkonst

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

90kr - 150

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad