Menu

Hästpojken – Duo - Akustiskt

Malmö

KB-Lounge
onsdag, 2 december 2020 kl:18:30

Den göteborgska indie-scenens guldgossar Hästpojken besöker Malmö som akustisk duo i vinter för att inta scenen på KB:s lounge den 2 december!

Hästpojkens fjärde album ”Hästpojken är död” som släpptes våren 2018 har haft ett fantastiskt mottagande både från publiken och kritiker. Publiken sjunger nu med lika mycket till de nya låtarna som till klassiker som ”Caligula” och ”Gitarrer & bas, trummor och hat”. Med träffsäkra och ibland surrealistiska texter och ett ständigt driv i musiken har Hästpojken etablerat sig som en av landets bästa liveakter.

Efter att ha spelat i Bad Cash Quartet – som albumdebuterade med sin självbetitlade skiva redan för 20 år sedan och bl.a. turnerade med Broder Daniel – bildade Martin Elisson och Adam Bolmeus (samt BD:s Lars ”Poplars” Malmros, som sedermera lämnade bandet efter första skivan) Hästpojken. År 2008 kom debutalbumet ”Caligula”. Med mängder av spelningar i ryggen började Hästpojken 2009 på album nummer två som fick namnet ”Från där jag ropar”. Med tredje albumet ”En magisk tanke” tog bandet en lite annan inriktning, låtarna kom mer att handla om vardagliga händelser och låten ”Sommarvin” blev en stor hit långt utanför Hästpojkens vanliga popkretsar.

Datum / Tid

onsdag, 2 december 2020 kl: 18:30

Plats

Malmö, KB-Lounge

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

300kr - 450kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad