Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Meshell Ndegeocello

KulturbolagetDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Ombytlig och egenmäktig basist, sångerska, producent och låtskrivare. Meshell Ndegeocellos musikaliska karriär har fört henne via soul, spoken word, R&B, jazz, hip-hop och rock. Den röda tråden är den lyriska och spirituella jakten efter att skildra kärlek, rättvisa, respekt och glädje. Hennes fans har lärt sig att förvänta sig det oförutsägbara i hennes musik.
Hon startade sin karriär i den legendariska go-go kretsen i D.C. Go-go är en unik musikgenre som associeras med funk och som är betydligt förknippat med Washington-regionen. Där finslipade hon sina talanger och när hon väl valde att gå solo i början på 90-talet blev hon en av de första artisterna som signades till Madonnas skivbolag Maverick Records.
Som basist har hon samarbetat med storheter som Rolling Stones, Madonna, Alanis Morrisette, Tony Allen, Billy Preston och Chaka Khan. Hon var också den första kvinnan att fronta omslaget till Bass Player Magazine.
2014 släppte Meshell sitt elfte album ”Comet, Come to Me”, en skiva som drivs av ett groove och en lyrisk och melodisk meditativ känsla. Musiken är en pågående upptäcktsfärd som utforskar allt konsten kan erbjuda henne och hur hon kan återgälda gåvan.
Lineup:
Meshell Ndegeocello – sång, bas
Chris Bruce – gitarr
Jebin Bruni – keys
Abraham Rounds – trummor
+++++
Åldersgräns 13 år

Dörrar 19:00
På scen 20:00
På KB accepteras inte kortköp i bar, garderob eller till artistens merchandise-försäljning, endast kontantköp.
Cash Is King!
Äta innan konserten?
Vi rekommenderar
Restaurang Scania, Friisgatan / Bergsgatan
040-30 21 14  http://scaniabar.se/
eller
Plocke Pinn, Bergsgatan 29
040-23 37 50  http://www.plockepinn.se/ 

Rullstolsbiljett betalar ordinarie pris, ledsagare har fri entré.
Biljetterna säljs ur begränsad allokation.

Lokal: Kulturbolaget

Kulturbolaget, ofta kallat KB i folkmun, är en klubb- och konsertlokal med plats för 850 personer belägen på Bergsgatan i Malmö, cirka 300 meter från Möllevångstorget. Kulturbolaget hade tidigare en bar i anslutning till konsertlokalen, Vinylbaren, där mindre klubbar och livespelningar brukade arrangeras, numera är det en bar och restaurang med namnet Scania där. År 1982 startade KB sin verksamhet i det s.k. Kopparhuset vid Erikslust i Fridhemsområdet och flyttade till nuvarande lokaler 1993. 2010 öppnades ett kontor i Göteborg KB West samt ett i Stockholm, KB East. Nu arrangerar Kulturbolaget konserter och festivaler i hela Sverige. Kulturbolaget är ett helt och hållet privat initiativ och tar ej emot några som helst bidrag.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2016-10-07 20:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Meshell Ndegeocello

Meshell Ndegeocello, Fool Of Me på Spotify

Bitter

Fool Of Me

Meshell Ndegeocello, Beautiful på Spotify

Bitter

Beautiful

Meshell Ndegeocello, The Consequences Of Jealousy - feat. Meshell Ndegeocello på Spotify

Black Radio

The Consequences Of Jealousy - feat. Meshell Ndegeocello