Menu

Sator

Malmö

Kulturbolaget
fredag, 25 november 2016 kl:20:00

Den 25 november kommer Sator besöka KB och spela hela "Headquake" från början till slut.
Utöver detta kommer bandet även fylla på med en rad av bandets övriga hits. Utifrån givna förutsättningar och att Sator alltid haft ett lite extra gott öga till staden Malmö så behöver vi väl knappast poängtera att detta är ett tillfälle inget Sator fan kan, får eller bör missa!
1992 släppte Sator sitt till dags datum mest framgångsrika och enligt många kanske även bästa album - "Headquake". Ett komplett album kryddat med odödliga hits som "I Wanna Go Home" och "We're Right You're Wrong". Bandet har tidigare valt att aldrig framföra "Headquake" i sin helhet - men efter att slutligen ha tagit sitt förnuft till fånga gör bandet äntligen ett begränsat antal Sverige spelningar. Vi ses på KB i november!
+++++
Åldersgräns 13 år

Dörrarna öppnas 19:00
På scen 20:00

Rullstolsbiljett betalar ordinarie pris, ledsagare har fri entré.
Biljetterna säljs ur begränsad allokation.

Lokal: Kulturbolaget

Kulturbolaget, ofta kallat KB i folkmun, är en klubb- och konsertlokal med plats för 850 personer belägen på Bergsgatan i Malmö, cirka 300 meter från Möllevångstorget. Kulturbolaget hade tidigare en bar i anslutning till konsertlokalen, Vinylbaren, där mindre klubbar och livespelningar brukade arrangeras, numera är det en bar och restaurang med namnet Scania där. År 1982 startade KB sin verksamhet i det s.k. Kopparhuset vid Erikslust i Fridhemsområdet och flyttade till nuvarande lokaler 1993. 2010 öppnades ett kontor i Göteborg KB West samt ett i Stockholm, KB East. Nu arrangerar Kulturbolaget konserter och festivaler i hela Sverige. Kulturbolaget är ett helt och hållet privat initiativ och tar ej emot några som helst bidrag.

Datum / Tid

fredag, 25 november 2016 kl: 20:00

Plats

Malmö, Kulturbolaget

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

200

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad