Menu

Millencolin

Malmö

Kulturbolaget
torsdag, 24 november 2016 kl:19:30

Skatepunkarna Millencolin och melodiska punkarna Satanic Surfers kommer att ruska om Malmö rejält i höst! Den 24 november gör de gemensam spelning på KB!
Som om det inte vore nog får de även sällskap av Lowest Creature från Örebro som opener.
Millencolin
Sju år sedan sist, men skatepunk-kvartetten Millencolin släppte äntligen en ny platta i våras – ”True Brew”. Bandet är lika enade, starka och passionerade som när de startade bandet för 23 år sedan, men de har grävt djupare närmare kärnan till punkrocken som en gång fick dem att dra sina första ackord, och texterna är mer politiska än någonsin. Vi kan utlova fullt ställ från början till slut när Örebros stoltheter intar scenen på KB i höst!
Satanic Surfers
Satanic Surfers bildades i Lund -89 och har sedan dess lämnat ett stadigt avtryck och nått massiva framgångar på underground-scenen världen över. Bandet har under åren kantats av förändringar i line-up, lagt av, återförenats, och till och från åkt lite berg och dalbana, men samtidigt varit på långa och succéfyllda turnéer, släppt sex egna album och alltid varit tongivande inom punkvågen.
+++++
Åldersgräns 18 år

Dörrar 19:00
På scen 19:30

På KB accepteras inte kortköp i bar, garderob eller till artistens merchandise-försäljning, endast kontantköp.
Cash Is King!

Äta innan konserten?
Vi rekommenderar
Restaurang Scania, Friisgatan / Bergsgatan
040-30 21 14 scaniabar.se/
eller
Plocke Pinn, Bergsgatan 29
040-23 37 50 plockepinn.se/

Rullstolsbiljett, via Biljettforums Kundservice på telefon 0771-130 150

Lokal: Kulturbolaget

Kulturbolaget, ofta kallat KB i folkmun, är en klubb- och konsertlokal med plats för 850 personer belägen på Bergsgatan i Malmö, cirka 300 meter från Möllevångstorget. Kulturbolaget hade tidigare en bar i anslutning till konsertlokalen, Vinylbaren, där mindre klubbar och livespelningar brukade arrangeras, numera är det en bar och restaurang med namnet Scania där. År 1982 startade KB sin verksamhet i det s.k. Kopparhuset vid Erikslust i Fridhemsområdet och flyttade till nuvarande lokaler 1993. 2010 öppnades ett kontor i Göteborg KB West samt ett i Stockholm, KB East. Nu arrangerar Kulturbolaget konserter och festivaler i hela Sverige. Kulturbolaget är ett helt och hållet privat initiativ och tar ej emot några som helst bidrag.

Datum / Tid

torsdag, 24 november 2016 kl: 19:30

Plats

Malmö, Kulturbolaget

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

275

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad