Menu

Xavier Rudd

Malmö

Kulturbolaget
tisdag, 6 juni 2017 kl:20:00

Australienske multiinstrumentalisten och singer-songwritern Xavier Rudd besöker Malmö nästa sommar. Den 6 juni står han på scenen på KB.

Xavier Rudds starka sida är kontakten han får med sin publik. Ju mer han har turnérat, desto fler hjärtan har han rört vid och allt har han gett tillbaka till musiken. Han förtrollar sin publik med sin förmåga att traktera många instrument och har introducerat ett sound som är en mix av gitarrer, didgeridoos, effektpedal, slagverk, munspel och inte minst den egna rösten. Han skapar något nytt men ändå bunden till sina förfäders andar. 

Xavier har åtta studioalbum bakom sig, senaste släpptes 2015 med titeln "Nanna". I somras var han på en 28-datums helt utsåld turné i Europa där han charmade publiken med sin energi och själsliga kraft. Rudds mångskiftande och hyllade karriär går från klarhet till klarhet och det starka budskapet om en enad värld är kärnan i artistens framgång. Nu besöker han Malmö för första gången och vi är mycket förväntansfulla inför denna spelning!+
++++

Åldersgräns 18 år
Dörrar 19:00
På scen 20:00

På KB accepteras inte kortköp i bar, garderob eller till artistens merchandise-försäljning, endast kontantköp.
Cash Is King!

Äta innan konserten?
Vi rekommenderar
Restaurang Scania, Friisgatan / Bergsgatan
040-30 21 14 scaniabar.se/
eller
Plocke Pinn, Bergsgatan 29
040-23 37 50 plockepinn.se/

Rullstolsbiljett, via Biljettforums Kundservice på telefon 0771-130 150

Lokal: Kulturbolaget

Kulturbolaget, ofta kallat KB i folkmun, är en klubb- och konsertlokal med plats för 850 personer belägen på Bergsgatan i Malmö, cirka 300 meter från Möllevångstorget. Kulturbolaget hade tidigare en bar i anslutning till konsertlokalen, Vinylbaren, där mindre klubbar och livespelningar brukade arrangeras, numera är det en bar och restaurang med namnet Scania där. År 1982 startade KB sin verksamhet i det s.k. Kopparhuset vid Erikslust i Fridhemsområdet och flyttade till nuvarande lokaler 1993. 2010 öppnades ett kontor i Göteborg KB West samt ett i Stockholm, KB East. Nu arrangerar Kulturbolaget konserter och festivaler i hela Sverige. Kulturbolaget är ett helt och hållet privat initiativ och tar ej emot några som helst bidrag.

Datum / Tid

tisdag, 6 juni 2017 kl: 20:00

Plats

Malmö, Kulturbolaget

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

240

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad