Menu

Children Of Bodom

Malmö

Kulturbolaget
söndag, 2 april 2017 kl:20:00

Hyvä Suomi! Om det är något finnarna kan (förutom bastubad och hockey) så är det metal och en av de starkast lysande stjärnorna på den finska metalhimlen är just det ikoniska death metal-bandet från Esbo: Children Of Bodom. Kvartetten firar nästa år 20-årsjubiléet av debutalbumet "Something Wild" med jubileumsturné och ett besök på KB i Malmö den 4 april. Räkna med en blytung kväll fyllt med både gammalt och nytt material.
Bandet bildades redan 1993 av gitarristen Alexi ”Wildchild” Laiho och trummisen Jaska Raatikainen, under namnet Inearthed. Efter demosläpp kom debutalbumet ”Something Wild” 1997 men det var det tredje albumet ”Follow the Reaper” från 2000 som blev bandets riktiga genombrott och den första av Children of Bodoms skivor som sålde guld i Finland. Idag är bandet en av de bäst säljande artisterna i Finlands historia.
En global angelägenhet från grannlandet - på svensk mark - som dessutom firar sitt 20-åriga debutalbum. Får ej missas!
+++++

Åldersgräns 18 år
Dörrar 19:00
På scen 20:00

På KB accepteras inte kortköp i bar, garderob eller till artistens merchandise-försäljning, endast kontantköp.
Cash Is King!

Äta innan konserten?
Vi rekommenderar
Restaurang Scania, Friisgatan / Bergsgatan
040-30 21 14 scaniabar.se/
eller
Plocke Pinn, Bergsgatan 29
040-23 37 50 plockepinn.se/

Rullstolsbiljett, via Biljettforums Kundservice på telefon 0771-130 150

Lokal: Kulturbolaget

Kulturbolaget, ofta kallat KB i folkmun, är en klubb- och konsertlokal med plats för 850 personer belägen på Bergsgatan i Malmö, cirka 300 meter från Möllevångstorget. Kulturbolaget hade tidigare en bar i anslutning till konsertlokalen, Vinylbaren, där mindre klubbar och livespelningar brukade arrangeras, numera är det en bar och restaurang med namnet Scania där. År 1982 startade KB sin verksamhet i det s.k. Kopparhuset vid Erikslust i Fridhemsområdet och flyttade till nuvarande lokaler 1993. 2010 öppnades ett kontor i Göteborg KB West samt ett i Stockholm, KB East. Nu arrangerar Kulturbolaget konserter och festivaler i hela Sverige. Kulturbolaget är ett helt och hållet privat initiativ och tar ej emot några som helst bidrag.

Datum / Tid

söndag, 2 april 2017 kl: 20:00

Plats

Malmö, Kulturbolaget

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

350

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad