Menu

Architects

Malmö

Kulturbolaget
tisdag, 20 juni 2017 kl:20:00

När Architects sjunde album, ”All Our Gods Have Abandonded Us”, släpptes kom skivan som en bomb i metalvärlden. Det är onekligen bandets tyngsta och mörkaste släpp, med mycket utrymme för reflektion och eftertanke kring den värld vi lever i. Skivan visar verkligen på hur nyskapande Brighton-bandet är med sin musik. Efter att ha besökt Stockholm och Göteborg i höstas återvänder de nu äntligen till Malmö för första gången sedan 2011 för en exklusiv klubbspelning i Sverige! Vi ser fram emot att återigen få uppleva bandet live på KB den 20 juni!

”All Our Gods Have Abandonded Us” spelades in helt och hållet i Göteborg och har hyllats som ett nästa steg i en genre som enligt många har stagnerat. Det är ett album där Architects vägrar att be om ursäkt – de tvekar inte heller för att trampa på några tår på vägen, med en skiva som är lika ärlig som den är mörk och utmanande.

Väckarklockan som senaste skivan är för hela musikvärlden är heller inget ny företeelse för Architects. De har utmanat omvärlden och omdefinierat metal och metalcore flera gånger om genom åren. Architects har levt upp till sitt namn, då de ritat om hela grunden för en genre som var i stort behov av en förändring.

Med sju album i ryggen och låtar som ”Gravedigger”, ”These Colours Don’t Run”, ”Naysayer” och från senaste albumet: ”A Match Made In Heaven” – så har Architects gått från att vara lokala hjältar i Sussex till att nu vara ett av världens främsta band inom sin genre.

Pionjärer, trendsättare – arkitekter. Sverige har blivit något av ett andra hem för Architects och därför längtar vi lite extra mycket till den 20 juni då de kommer ”hem” igen – för en efterlängtad spelning hos oss på KB i Malmö!
konserdagen

+++++

Åldersgräns 18 år
Dörrar 19:00
På scen 20:00

På KB accepteras inte kortköp i bar, garderob eller till artistens merchandise-försäljning, endast kontantköp.
Cash Is King!

Äta innan konserten?
Vi rekommenderar
Restaurang Scania, Friisgatan / Bergsgatan
040-30 21 14 scaniabar.se/
eller
Plocke Pinn, Bergsgatan 29
040-23 37 50 plockepinn.se/


Rullstolsbiljett, via Biljettforums Kundservice på telefon 0771-130 150
 

Lokal: Kulturbolaget

Kulturbolaget, ofta kallat KB i folkmun, är en klubb- och konsertlokal med plats för 850 personer belägen på Bergsgatan i Malmö, cirka 300 meter från Möllevångstorget. Kulturbolaget hade tidigare en bar i anslutning till konsertlokalen, Vinylbaren, där mindre klubbar och livespelningar brukade arrangeras, numera är det en bar och restaurang med namnet Scania där. År 1982 startade KB sin verksamhet i det s.k. Kopparhuset vid Erikslust i Fridhemsområdet och flyttade till nuvarande lokaler 1993. 2010 öppnades ett kontor i Göteborg KB West samt ett i Stockholm, KB East. Nu arrangerar Kulturbolaget konserter och festivaler i hela Sverige. Kulturbolaget är ett helt och hållet privat initiativ och tar ej emot några som helst bidrag.

Datum / Tid

tisdag, 20 juni 2017 kl: 20:00

Plats

Malmö, Kulturbolaget

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

295

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad