Menu

Me First And The Gimme Gimmes

Malmö

Kulturbolaget
tisdag, 27 juni 2017 kl:20:00

Me First and the Gimme Gimmes till KB i Malmö i juni.
Gör dig redo för en show du aldrig glömmer! Supergruppen Me First and the Gimme Gimmes svänger förbi Malmö i sommar och den 27 juni står de på scenen på KB!

Me First and the Gimme Gimmes består av Lagwagons frontman Joey Cape och Scott Shiflett (Face to Face) på gitarr, Lagwagon-trummisen Dave Raun, Jay Bentley från Bad Religion på bas och sist men inte minst sångaren Spike Slawson (Swingin’ Utters). Individuellt besitter de så mycket attityd och storslagenhet att det är ett smärre mirakel att de kan turnera tillsammans trots alla schismer dem emellan. Men vad gör man inte för fansen, musiken och såklart applåderna.

Efter 7 studioalbum, en liveplatta, och alltför många singlar för att räkna, har de tacklat nästan alla genrer som finns. Motown, country, musikallåtar, japansk pop (på japanska!); dessa punkproffs har triumferat gång på gång som bara ”The Gimmes” kan. En omfångsrik katalog som inte lämnar någon oberörd!

Me First and the Gimme Gimmes åker nu på världsturné, så se till vara på plats för spelningen i Malmö!

Åldersgräns 18 år
Dörrar 19:00
På scen 20:00

På KB accepteras inte kortköp i bar, garderob eller till artistens merchandise-försäljning, endast kontantköp.
Cash Is King!

Äta innan konserten?
Vi rekommenderar
Restaurang Scania, Friisgatan / Bergsgatan 040-30 21 14 scaniabar.se
eller
Plocke Pinn, Bergsgatan 29, 040-23 37 50 plockepinn.se

Rullstolsbiljett, via Biljettforums Kundservice på telefon 0771-130 150

Gimme Gimme på Facebook
Kulturbolagets Hemsida
Kulturbolaget på Facebook
Kulturbolaget på Instagram
Kulturbolaget på Twitter

Kulturbolaget, ofta kallat KB i folkmun, är en klubb- och konsertlokal med plats för 850 personer belägen på Bergsgatan i Malmö, cirka 300 meter från Möllevångstorget. Kulturbolaget hade tidigare en bar i anslutning till konsertlokalen, Vinylbaren, där mindre klubbar och livespelningar brukade arrangeras, numera är det en bar och restaurang med namnet Scania där. År 1982 startade KB sin verksamhet i det s.k. Kopparhuset vid Erikslust i Fridhemsområdet och flyttade till nuvarande lokaler 1993. 2010 öppnades ett kontor i Göteborg KB West samt ett i Stockholm, KB East. Nu arrangerar Kulturbolaget konserter och festivaler i hela Sverige. Kulturbolaget är ett helt och hållet privat initiativ och tar ej emot några som helst bidrag.

Datum / Tid

tisdag, 27 juni 2017 kl: 20:00

Plats

Malmö, Kulturbolaget

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

320

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad