Rosanne Cash

KulturbolagetDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

En av countryns mest framstående singer-songwriters, Rosanne Cash, återvänder till Malmö och KB i sommar! Den 1 augusti har vi äran att ta emot denna enastående artist när hon äntrar scenen tillsammans med hennes Grammis-belönade make John Leventhal.

Hon föddes i Memphis, Tennessee, samtidigt som pappa Johnny spelade in sina första odödliga sånger för Sun Records. Hon står för tradition, frammanar intensiva känslor, har urstarka låtar, och äger en fantastisk röst. Äpplet har fallit spikrakt ner, men hon besitter likväl en alldeles egen glans.

Senaste plattan "The River and the Thread", ett samarbete med hennes äkta hälft gitarristen John Leventhal, behandlar Cashs rötter i den amerikanska södern. Det är ett av senare års allra finaste americanaalbum, som hyllades av en unison kritikerskara och välförtjänt belönades med tre Grammys.

Det borgar för kvalitet när Rosanne Cash förs på tal. Missa inte en av kommande sommars garanterat finaste konsert!

+++++

Åldersgräns 18 år
Dörrar 19:00
På scen 20:00

På KB accepteras inte kortköp i bar, garderob eller till artistens merchandise-försäljning, endast kontantköp.
Cash Is King!

Äta innan konserten?
Vi rekommenderar
Restaurang Scania, Friisgatan / Bergsgatan
040-30 21 14 scaniabar.se/
eller
Plocke Pinn, Bergsgatan 29
040-23 37 50 plockepinn.se/


Rullstolsbiljett, via Biljettforums Kundservice på telefon 0771-130 150

Kulturbolaget, ofta kallat KB i folkmun, är en klubb- och konsertlokal med plats för 850 personer belägen på Bergsgatan i Malmö, cirka 300 meter från Möllevångstorget. Kulturbolaget hade tidigare en bar i anslutning till konsertlokalen, Vinylbaren, där mindre klubbar och livespelningar brukade arrangeras, numera är det en bar och restaurang med namnet Scania där. År 1982 startade KB sin verksamhet i det s.k. Kopparhuset vid Erikslust i Fridhemsområdet och flyttade till nuvarande lokaler 1993. 2010 öppnades ett kontor i Göteborg KB West samt ett i Stockholm, KB East. Nu arrangerar Kulturbolaget konserter och festivaler i hela Sverige. Kulturbolaget är ett helt och hållet privat initiativ och tar ej emot några som helst bidrag.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2017-08-01 20:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Rosanne Cash

Rosanne Cash, This Train is Bound for Glory på Spotify

Woody Guthrie: At 100! (Live At The Kennedy Center)

This Train is Bound for Glory

Rosanne Cash, This Land is Your Land på Spotify

Woody Guthrie: At 100! (Live At The Kennedy Center)

This Land is Your Land

Rosanne Cash, Seven Year Ache på Spotify

The Very Best Of Rosanne Cash

Seven Year Ache