Menu

Rival Sons

Malmö

Kulturbolaget
fredag, 15 juni 2018 kl:20:00

Med fem släppta album och utsålda arenor världen över har Rival Sons etablerat sig som ett av 10-talets viktigaste rockband. Efter flera hyllade och fullpackade gig i Sverige under 2017 är det i sommar äntligen Malmös tur igen! Den 15 juni återvänder livefavoriterna till KB för sommarens enda klubbgig på svensk mark!

Rival Sons bildades 2009 ur askan av gitarristen Scott Holiday’s tidigare band Black Summer Crush och består förutom Holiday själv av sångaren Jay Buchanan, trummisen Mike Miley och basisten Dave Beste. Sedan dess har bandet hunnit släppa fem hyllade album där den senaste alstret “Hollow Bones” kom 2016.

Förutom framgången med skivsläpp har Rival Sons även spelat på de största scenerna och med de största artisterna. De har spelat på SXSW, House Of Blues, Rock Am Ring, Sweden Rock, Jimmy Kimmel Live, Late Night With David Letterman, ja listan kan göras hur lång som helst. Att man dessutom supportat akter som Aerosmith (i Sverige bland annat), AC/DC, Alice Cooper, Judas Priest och många fler är ytterligare ett kvitto för bandets livekarisma.

Det har gått fyra år sedan bandet senast spelade inför ett utsålt och svettigt KB. Den 15 juni är det dags igen - missa inte!

+ + + + +

På KB accepteras inte kortköp i bar eller garderob, endast kontantköp. Ta därför gärna ut kontanter i förväg för att underlätta kvällen för dig själv, dina medbesökare och KB´s kära personal.

Gärna 100:- och 200:- lappar.

Undvik 500:- lappar.

Cash Is King!

Äta innan konserten?

KB rekommenderar

Restaurang Scania, Friisgatan / Bergsgatan

040-30 21 14 scaniabar.se/

Kulturbolaget, ofta kallat KB i folkmun, är en klubb- och konsertlokal med plats för 850 personer belägen på Bergsgatan i Malmö, cirka 300 meter från Möllevångstorget. Kulturbolaget hade tidigare en bar i anslutning till konsertlokalen, Vinylbaren, där mindre klubbar och livespelningar brukade arrangeras, numera är det en bar och restaurang med namnet Scania där. År 1982 startade KB sin verksamhet i det s.k. Kopparhuset vid Erikslust i Fridhemsområdet och flyttade till nuvarande lokaler 1993. 2010 öppnades ett kontor i Göteborg KB West samt ett i Stockholm, KB East. Nu arrangerar Kulturbolaget konserter och festivaler i hela Sverige. Kulturbolaget är ett helt och hållet privat initiativ och tar ej emot några som helst bidrag.

Datum / Tid

fredag, 15 juni 2018 kl: 20:00

Plats

Malmö, Kulturbolaget

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

395

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad