Menu

Oskar Linnros

Malmö

Kulturbolaget
onsdag, 1 augusti 2018 kl:21:00

Under hela förra året visade Oskar Linnros att han är en av vår tids främsta samtidsskildrare – både på skiva och på scen – och när han nu återigen ger sig ut på vägarna är det även denna gång med några av landets främsta musiker och en liveproduktion som inte lämnar någon oberörd.

Den 1 augusti återvänder han till Malmö för en spelning på KB! Med förra årets hyllade album ”Väntar på en ängel” trädde Oskar Linnros åter in i rampljuset med sitt första egna släpp på fyra år. Albumet släpptes i tre delar löpande under året och när det slutligen presenterades i sin helhet i november vittnade det genomgående om en artist i sin absoluta högform, som ständigt utmanar konventioner och oskrivna regler för att förmedla sitt budskap på bästa sätt. Albumet och projektet i stort togs emot som ett av årets starkaste svenska släpp och nominerades bland annat till Årets pop på Grammisgalan samt Årets pop och Årets artist på P3 Guld.

Förutom att släppa ny musik åkte Oskar Linnros också på en omfattande turné på några av landets mest anrika konserthus under hösten 2017, som senare följdes upp av en utsåld vårturné i Stockholm, Göteborg och Malmö. Den enorma efterfrågan på biljetter ledde till extrainsatta datum i både Göteborg och Stockholm, och samtliga spelningar mottogs med hyllningar från såväl publik som press.

+ + + + +

På KB accepteras inte kortköp i bar, garderob och oftast inte till artistens merchandise-försäljning, endast kontantköp. Ta därför gärna ut kontanter i förväg för att underlätta kvällen för dig själv, dina medbesökare och KB´s kära personal.

Gärna 100:- och 200:- lappar. Undvik 500:- lappar. Cash Is King!

Äta innan konserten?

KB rekommenderar Restaurang Scania, Friisgatan / Bergsgatan 040-30 21 14 || www.scaniabar.se/

Kulturbolaget, ofta kallat KB i folkmun, är en klubb- och konsertlokal med plats för 850 personer belägen på Bergsgatan i Malmö, cirka 300 meter från Möllevångstorget. Kulturbolaget hade tidigare en bar i anslutning till konsertlokalen, Vinylbaren, där mindre klubbar och livespelningar brukade arrangeras, numera är det en bar och restaurang med namnet Scania där. År 1982 startade KB sin verksamhet i det s.k. Kopparhuset vid Erikslust i Fridhemsområdet och flyttade till nuvarande lokaler 1993. 2010 öppnades ett kontor i Göteborg KB West samt ett i Stockholm, KB East. Nu arrangerar Kulturbolaget konserter och festivaler i hela Sverige. Kulturbolaget är ett helt och hållet privat initiativ och tar ej emot några som helst bidrag.

Datum / Tid

onsdag, 1 augusti 2018 kl: 21:00

Plats

Malmö, Kulturbolaget

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

395

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad