kl: 20:00

Postmodern Jukebox

KulturbolagetDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Föreställ dig en Beyoncé-, Justin Bieber- eller Taylor Swift-låt omarbetad som om de vore skrivna för Louis Armstrong, Ella Fitzgerald, Judy Garland, eller Nina Simone och till det ett medryckande mini-storband som låter som en elegant Benny Goodman-orkester på energidryck. Ta-da! Låt oss presentera Postmodern Jukebox! Till våren återvänder den banbrytande gruppen till Malmö med turnén ”Welcome to the Twenties 2.0 World Tour” för en konsert på KB lördag den 23 mars!

Postmodern Jukebox bildades av Scott Bradlee 2009 och har sedan starten turnerat över hela världen och sålt slut spelställe efter spelställe. På Facebook följs de av mer än 1,7 miljoner fans och på Youtube har de över 3,5 miljoner följare. De har även spelat på ”Good Morning America” och toppat både iTunes och Billboard-listor. Turnén ”Welcome to the Twenties 2.0 World Tour” besöker under nästa år omkring 250 städer världen över.

Det finns en Postmodern Jukebox Gold VIP Package biljett

Each package includes:

- 1 GA Ticket

- Post Show Meet & Greet and Photo Opportunity with members of Postmodern Jukebox

- 1 Exclusive Postmodern Jukebox Limited Edition Tour Poster

- 1 Commemorative VIP Laminate (Your pass to access the Meet & Greet)

Du kontaktas om tider för VIP biljetten närmare showdagen via mail.

+ + + + +


Äta innan konserten?

KB rekommenderar

Restaurang Scania, Friisgatan / Bergsgatan

040-30 21 14 scaniabar.se/

Kulturbolaget, ofta kallat KB i folkmun, är en klubb- och konsertlokal med plats för 850 personer belägen på Bergsgatan i Malmö, cirka 300 meter från Möllevångstorget. Kulturbolaget hade tidigare en bar i anslutning till konsertlokalen, Vinylbaren, där mindre klubbar och livespelningar brukade arrangeras, numera är det en bar och restaurang med namnet Scania där. År 1982 startade KB sin verksamhet i det s.k. Kopparhuset vid Erikslust i Fridhemsområdet och flyttade till nuvarande lokaler 1993. 2010 öppnades ett kontor i Göteborg KB West samt ett i Stockholm, KB East. Nu arrangerar Kulturbolaget konserter och festivaler i hela Sverige. Kulturbolaget är ett helt och hållet privat initiativ och tar ej emot några som helst bidrag.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-03-23 20:00


Plats/Lokal:

Adress:

Malmö, Bergsgatan 18


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Hitta oss på Facebook