Menu

Eagle-Eye Cherry

Malmö

Kulturbolaget
torsdag, 21 februari 2019 kl:20:00

Ett möte med staden Nashville återuppväckte Eagle-Eyes lust att spela in ny musik och att börja spela live igen, vilket inte alls var helt självklart för artisten efter några års uppehåll. Med nya albumet ”Streets of You” ger sig Eagle-Eye ut på en omfattande Nordenturné med stopp på KB i Malmö den 21 februari!

– Äntligen är det dags! Jag ska göra det jag älskar mest av allt... turnera. Jag har inte spelat i Sverige på 14 år så det blir grymt kul att få lira på hemmaplan. Vi ses snart!!, säger Eagle-Eye Cherry.

+ + + + +

På KB accepteras inte kortköp i bar, garderob och oftast inte till artistens merchandise-försäljning, endast kontantköp

Ta därför gärna ut kontanter i förväg för att underlätta kvällen för dig själv, dina medbesökare och KB´s kära personal

Gärna 100:- och 200:- lappar.
Undvik 500:- lappar.
Cash Is King!

Äta innan konserten?
KB rekommenderar
Restaurang Scania, Friisgatan / Bergsgatan
040-30 21 14 scaniabar.se/

Kulturbolaget, ofta kallat KB i folkmun, är en klubb- och konsertlokal med plats för 850 personer belägen på Bergsgatan i Malmö, cirka 300 meter från Möllevångstorget. Kulturbolaget hade tidigare en bar i anslutning till konsertlokalen, Vinylbaren, där mindre klubbar och livespelningar brukade arrangeras, numera är det en bar och restaurang med namnet Scania där. År 1982 startade KB sin verksamhet i det s.k. Kopparhuset vid Erikslust i Fridhemsområdet och flyttade till nuvarande lokaler 1993. 2010 öppnades ett kontor i Göteborg KB West samt ett i Stockholm, KB East. Nu arrangerar Kulturbolaget konserter och festivaler i hela Sverige. Kulturbolaget är ett helt och hållet privat initiativ och tar ej emot några som helst bidrag.

Datum / Tid

torsdag, 21 februari 2019 kl: 20:00

Plats

Malmö, Kulturbolaget

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

395

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad