Menu

Bonafide

Malmö

Kulturbolaget
fredag, 15 mars 2019 kl:20:00

Få band har en så intim relation till KB som Bonafide. Sedan bandets begynnelse 2006 har de varit ett ständigt återkommande inslag på vår scen och nu är det dags igen! Den 15 mars intar Bonafide åter KB för turnépremiär och releasefest för sitt nya livealbum ”Live at KB”. Med sig har de dessutom danska Midnight Blues som support!

Den 15 mars 2019 släpper Bonafide plattan ”Live at KB”, vilken är bandets allra första livealbum. Samma dag kör de releasefest tillika turnépremiär och vad passar då bättre än att återvända till brottsplatsen? Som titeln avslöjar spelades albumet in på KB under bandets senaste spelning hos oss den 17 februari 2018. En scen med ett omvittnat bra ljud, där bandet uppträtt många gånger, och resultatet ”Live at KB” är en ärlig livedokumentation utan fusk, redigering och pålägg. Efter ett år av konserter på turnén för sjätte studioskivan Flames (släppt våren 2017) var Bonafide ett extremt samspelt band, redo att leverera detta extra solida framträdande. Det är ingen tvekan om att det är live som Bonafide är som allra bäst. Har du inte upplevt det själv gör du bäst i att vara på plats på KB den 15 mars!

+ + + + +

Äta innan konserten? Vi rekommenderar:

Restaurang Scania, Friisgatan/Bergsgatan 040-30 21 14 http://scaniabar.se/

Kulturbolaget, ofta kallat KB i folkmun, är en klubb- och konsertlokal med plats för 850 personer belägen på Bergsgatan i Malmö, cirka 300 meter från Möllevångstorget. Kulturbolaget hade tidigare en bar i anslutning till konsertlokalen, Vinylbaren, där mindre klubbar och livespelningar brukade arrangeras, numera är det en bar och restaurang med namnet Scania där. År 1982 startade KB sin verksamhet i det s.k. Kopparhuset vid Erikslust i Fridhemsområdet och flyttade till nuvarande lokaler 1993. 2010 öppnades ett kontor i Göteborg KB West samt ett i Stockholm, KB East. Nu arrangerar Kulturbolaget konserter och festivaler i hela Sverige. Kulturbolaget är ett helt och hållet privat initiativ och tar ej emot några som helst bidrag.

Datum / Tid

fredag, 15 mars 2019 kl: 20:00

Plats

Malmö, Kulturbolaget

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

200

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad