Menu

Beyond The Black 9/11 | Malmö

Malmö

Kulturbolaget
lördag, 9 november 2019 kl:20:00

Åldersgräns 18 år


BEYOND THE BLACK TILL SVERIGE


Det symfoniska metal-bandet Beyond the Black kommer i November till Sverige för tre konserter. Förband är danska Forever Still.


5.11 Fryshuset Klubben, Stockholm
7.11 Pustervik, Göteborg
9.11 KB, Malmö


Beyond the Black bildades i Mannheim, Tyskland 2014 av sångerskan Jennifer Haben. Debutskivan ”Songs of Love and Death” släpptes året efter. Bandet har totalt släppt tre skivor varav den senaste ”Heart of the Hurricane” släpptes i höstas.
Senast vi såg bandet i Sverige var som förband till Within Temptation i Stockholm. I Europa har bandet turnerat flitigt med band som Saxon och Powerwolf för att nämna några.


Bandet spås en lysande framtid så missa inte bandets första headline spelningar i Sverige i November 2019.


Kulturbolaget, ofta kallat KB i folkmun, är en klubb- och konsertlokal med plats för 850 personer belägen på Bergsgatan i Malmö, cirka 300 meter från Möllevångstorget. Kulturbolaget hade tidigare en bar i anslutning till konsertlokalen, Vinylbaren, där mindre klubbar och livespelningar brukade arrangeras, numera är det en bar och restaurang med namnet Scania där. År 1982 startade KB sin verksamhet i det s.k. Kopparhuset vid Erikslust i Fridhemsområdet och flyttade till nuvarande lokaler 1993. 2010 öppnades ett kontor i Göteborg KB West samt ett i Stockholm, KB East. Nu arrangerar Kulturbolaget konserter och festivaler i hela Sverige. Kulturbolaget är ett helt och hållet privat initiativ och tar ej emot några som helst bidrag.

Datum / Tid

lördag, 9 november 2019 kl: 20:00

Plats

Malmö, Kulturbolaget

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

300

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad