kl: 16:00

Söndag 2 Juni

KulturbolagetDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Den 31 maj till 2 juni intas KB i Malmö av ett nytt koncept riktad mot alla AOR-fantaster! Under tre dagar presenteras 10 band, två unplugged akter, meet & greet, signeringar, live radio-sändning, utställare, föreläsningar samt mingel med branschfolk.

Hittills klara band:
Shape of the New Sun
Osukaru
Age of Reflection?Coastland Ride
Sapphire Eyes
Creye
Care Of Night
State of Salazar

Två huvudakter samt två spännande unplugged artister tillkommer.

Swedish AOR Convention är grundad av Johan "DrAOR" Nylén (PlanetAOR) tillsammans med Anders "Theo" Theander (RoastingHouse) och med väl valda teammedlemmar från Melodic Rock Fest Scandinavia för att ge musikentusiasterna en händelse utöver de vanliga AOR-festivalerna. Varmt välkomna!

Rullstol betalar ordinarie pris, ledsagare har fri entré.
Säljes endast via Eventims Kundservice 0771-130 150

Kulturbolaget, ofta kallat KB i folkmun, är en klubb- och konsertlokal med plats för 850 personer belägen på Bergsgatan i Malmö, cirka 300 meter från Möllevångstorget. Kulturbolaget hade tidigare en bar i anslutning till konsertlokalen, Vinylbaren, där mindre klubbar och livespelningar brukade arrangeras, numera är det en bar och restaurang med namnet Scania där. År 1982 startade KB sin verksamhet i det s.k. Kopparhuset vid Erikslust i Fridhemsområdet och flyttade till nuvarande lokaler 1993. 2010 öppnades ett kontor i Göteborg KB West samt ett i Stockholm, KB East. Nu arrangerar Kulturbolaget konserter och festivaler i hela Sverige. Kulturbolaget är ett helt och hållet privat initiativ och tar ej emot några som helst bidrag.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-06-02 16:00


Plats/Lokal:

Adress:

Malmö, Bergsgatan 18


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Hitta oss på Facebook