Steve 'n' Seagulls

KulturbolagetDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Det finska Youtube-fenomenet Steve 'n' Seagulls har gjort bejublade festivalspelningar runtom i Sverige de senaste åren, inte minst på Malmöfestivalens Rock Stage i fjol.
I sommar återvänder de till stan för att den 10 augusti inta scenen på KB!

Bandet slog igenom 2014 när de började ladda upp bluegrass-covers av kända hårdrockslåtar på Youtube, inte minst deras version av AC/DC's klassiker "Thunderstruck" som i nuläget har visats över 80 miljoner (!) gånger.
Med en katalog av covers av bl.a. AC/DC, Metallica, Guns 'n' Roses, Iron Maiden, Dio, The Offspring, KISS, och Led Zeppelin kan vi se fram emot en svettig kväll fylld med en massa rockhits framförda i en liten udda tappning!

Rullstol betalar ordinarie pris, ledsagare har fri entré.
Säljes endast via Eventims Kundservice 0771-130 150

Kulturbolaget, ofta kallat KB i folkmun, är en klubb- och konsertlokal med plats för 850 personer belägen på Bergsgatan i Malmö, cirka 300 meter från Möllevångstorget. Kulturbolaget hade tidigare en bar i anslutning till konsertlokalen, Vinylbaren, där mindre klubbar och livespelningar brukade arrangeras, numera är det en bar och restaurang med namnet Scania där. År 1982 startade KB sin verksamhet i det s.k. Kopparhuset vid Erikslust i Fridhemsområdet och flyttade till nuvarande lokaler 1993. 2010 öppnades ett kontor i Göteborg KB West samt ett i Stockholm, KB East. Nu arrangerar Kulturbolaget konserter och festivaler i hela Sverige. Kulturbolaget är ett helt och hållet privat initiativ och tar ej emot några som helst bidrag.11

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-08-10 21:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Hitta oss på Facebook