P.o.d. & Alien Ant Farm

KulturbolagetDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

I höst kommer två av de mest framgångsrika amerikanska 2000-talsbanden till Malmö!
Den 3 november intar nämligen både P.O.D och Alien Ant Farm KB och som öppningsband har de med sig Dead Girls Academy.

P.O.D. bildades i San Diego 1992 och slog igenom stort 2001 med plattan "Satellite". Den innehöll bland annat hitsen "Youth Of A Nation" och "Alive". Förra året kom senaste fullängdaren "Circles".

Alien Ant Farm kommer från Riverside och även de slog igenom stort 2001. De hade bland annat en stor hit med sin cover på Michael Jacksons "Smooth Criminal".

Betydligt nyare är öppningsbandet Dead Girls Academy. De bildades i Los Angeles 2016 men har redan hunnit bygga upp en stor fanskara.

Rullstolsplats säljes endast via Eventims Kundservice 0771-130 150

Kulturbolaget, ofta kallat KB i folkmun, är en klubb- och konsertlokal med plats för 850 personer belägen på Bergsgatan i Malmö, cirka 300 meter från Möllevångstorget. Kulturbolaget hade tidigare en bar i anslutning till konsertlokalen, Vinylbaren, där mindre klubbar och livespelningar brukade arrangeras, numera är det en bar och restaurang med namnet Scania där. År 1982 startade KB sin verksamhet i det s.k. Kopparhuset vid Erikslust i Fridhemsområdet och flyttade till nuvarande lokaler 1993. 2010 öppnades ett kontor i Göteborg KB West samt ett i Stockholm, KB East. Nu arrangerar Kulturbolaget konserter och festivaler i hela Sverige. Kulturbolaget är ett helt och hållet privat initiativ och tar ej emot några som helst bidrag.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-11-03 19:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: