kl: 20:00

Rose Tattoo

KulturbolagetDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Det klassiska australienska rockbandet Rose Tattoo kommer till Malmö för att leverera en rejäl dos hederlig rock'n'roll rakt in i skallen när de intar scenen på KB den 15 mars!

Med den oefterhärmliga sångaren Angry Anderson i spetsen är Rose Tattoo en rock'n'roll-maskin utan dess like. Sedan den självbetitlade debuten som kom ut 1978 har de stått för en rak och ärlig rock som aldrig backat för något.
Kopplingarna till landsmännen i AC/DC har varit många. Bland annat ser vi nu AC/DCs gamla basist Mark Evans som nuvarande Rose Tattoo-medlem. Missa inte detta tillfälle att få uppleva ett av de klassiska banden på Malmös rockscen nummer ett!

Kulturbolaget, ofta kallat KB i folkmun, är en klubb- och konsertlokal med plats för 850 personer belägen på Bergsgatan i Malmö, cirka 300 meter från Möllevångstorget. Kulturbolaget hade tidigare en bar i anslutning till konsertlokalen, Vinylbaren, där mindre klubbar och livespelningar brukade arrangeras, numera är det en bar och restaurang med namnet Scania där. År 1982 startade KB sin verksamhet i det s.k. Kopparhuset vid Erikslust i Fridhemsområdet och flyttade till nuvarande lokaler 1993. 2010 öppnades ett kontor i Göteborg KB West samt ett i Stockholm, KB East. Nu arrangerar Kulturbolaget konserter och festivaler i hela Sverige. Kulturbolaget är ett helt och hållet privat initiativ och tar ej emot några som helst bidrag.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-03-15 20:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: