Evergrey

KulturbolagetDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Det svenska progressiva metalbandet Evergrey gör två spelningar på hemmaplan i vinter! Den 28 februari gör de nedslag i Malmö för att vända upp och ned på KB!

I januari släppte Evergrey sitt elfte studioalbum "The Atlantic". Skivan fick ett enormt mottagande med fina recensioner både i dagspress och musikpress. Efter en festivalsommar med bland annat en spelning på Gefle Metal Festival kommer bandet att tillbringa hösten i Nordamerika för en stor headlineturné. I vinter är de tillbaka på svensk mark och i slutet av februari är det dags för två spelningar i Sverige. Den 28 februari får Malmös Evergrey-fans sin beskärda del när de intar KB för en konsert som vi redan nu vet kommer att bli magisk!

Kulturbolaget, ofta kallat KB i folkmun, är en klubb- och konsertlokal med plats för 850 personer belägen på Bergsgatan i Malmö, cirka 300 meter från Möllevångstorget. Kulturbolaget hade tidigare en bar i anslutning till konsertlokalen, Vinylbaren, där mindre klubbar och livespelningar brukade arrangeras, numera är det en bar och restaurang med namnet Scania där. År 1982 startade KB sin verksamhet i det s.k. Kopparhuset vid Erikslust i Fridhemsområdet och flyttade till nuvarande lokaler 1993. 2010 öppnades ett kontor i Göteborg KB West samt ett i Stockholm, KB East. Nu arrangerar Kulturbolaget konserter och festivaler i hela Sverige. Kulturbolaget är ett helt och hållet privat initiativ och tar ej emot några som helst bidrag.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-02-28 20:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Evergrey

Evergrey, A Silent Arc på Spotify

A Silent Arc

A Silent Arc

Evergrey, King of Errors på Spotify

Hymns for the Broken (International Version)

King of Errors

Evergrey, My Allied Ocean på Spotify

The Storm Within

My Allied Ocean

Evergrey är ett svenskt progressiv metal-band som bildades 1996 i Göteborg. Evergrey har varit med om många medlemsbyten men är ett etablerat svenskt hårdrocksband.