Ian Paice Feat. Purpendicular

KulturbolagetDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Ian Paice, Deep Purples legendariska trumspelare och ursprungsmedlem, är nu klar för Malmöbesök tillsammans med hyllningsbandet Purpendicular! Den 1 februari intar de scenen på KB för att framföra Deep Purples klassiska låtskatt live!

Missa inte detta unika tillfälle för att uppleva och se Ian Paice på en intim rockklubb! Inga led-väggar behövs när Ian Paice spelar endast två meter från scenkanten. Vi kan förvänta oss två timmar med alla det ikoniska hårdrocksbandets klassiker såsom "Child In Time", "Black Night", "Smoke On The Water", "Woman From Tokyo" och "Hush".

Med sig på scen har Ian lätt ett av världens främsta Deep Purple-hyllningsband Purpendicular! Det eminenta bandet formades 2007 och har hyllats inte bara av Ian Paice, utan även Deep Purple-medlemmar som Roger Glover, Ritchie Blackmore och Joe Lynn Turner. Med medlemmar som själva har gedigna meritlistor råder det ingen tvekan om att det är hög professionalitet och kvalitet när bandet står på scen.

På scen denna kväll:
IAN PAICE (Deep Purple, ex Whitesnake, Gary Moore) – Trummor
ROBBY THOMAS WALSH (Roger Glover, Joe Lynn Turner, Tony Carey) – Sång
FRANK PANÈ (Bonfire, Joe Lynn Turner) – Gitarr
MALTE FREDERIK BURKERT (Graham Bonnet) – Bas
PAUL MORRIS (ex Rainbow, DORO, Nena) – Keyboard

Kulturbolaget, ofta kallat KB i folkmun, är en klubb- och konsertlokal med plats för 850 personer belägen på Bergsgatan i Malmö, cirka 300 meter från Möllevångstorget. Kulturbolaget hade tidigare en bar i anslutning till konsertlokalen, Vinylbaren, där mindre klubbar och livespelningar brukade arrangeras, numera är det en bar och restaurang med namnet Scania där. År 1982 startade KB sin verksamhet i det s.k. Kopparhuset vid Erikslust i Fridhemsområdet och flyttade till nuvarande lokaler 1993. 2010 öppnades ett kontor i Göteborg KB West samt ett i Stockholm, KB East. Nu arrangerar Kulturbolaget konserter och festivaler i hela Sverige. Kulturbolaget är ett helt och hållet privat initiativ och tar ej emot några som helst bidrag.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-02-01 20:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: