Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

kl: 20:00

Icekiid

KulturbolagetDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Färska hiten "Cinderella" streamades 70 000 gånger på 24 timmar. I vår är det dags för Sverige att upptäcka det danska fenomenet ICEKIID när han intar KB den 21 mars!

Det var med ”Blondiner og Brunetter” 2016 som Danmark fick upp ögonen för ICEKIID. Sedan dess har karriären bara gått åt ett håll, framåt. Debut-EP:n ”Afro Dansker” och en lång rad singlar har streamats över 50 miljoner på Spotify och ICEKIID har snabbt cementerat sin plats på den danska musikscenen. Just nu är han aktuell med singeln ”Cinderella”, som tog ordentlig fart direkt och gick direkt in på Viral 50 i Danmark.

ICEKIID är Jermyn Creppy och föddes år 1996 i Köpenhamn, men hans rötter finns i Ghana. Som sångare, rappare och låtskrivare har ICEKIID skapat sitt helt unika sound och på sitt sätt skapat en helt egen genre inom dansk musik. Musikaliskt kännetecknas han av varmblodiga afrobeat som är den perfekta uppvärmningen för en utekväll. Live är ICEKIID känd för sina energiska uppträdanden och det råder ingen tvekan om att det blir fest när han står på scen

Våren 2020 åker ICEKIID ut på sin första headlineturné i Skandinavien och den 21 mars får Malmö chansen att uppleva stjärnskottet live på KB!

Kulturbolaget, ofta kallat KB i folkmun, är en klubb- och konsertlokal med plats för 850 personer belägen på Bergsgatan i Malmö, cirka 300 meter från Möllevångstorget. Kulturbolaget hade tidigare en bar i anslutning till konsertlokalen, Vinylbaren, där mindre klubbar och livespelningar brukade arrangeras, numera är det en bar och restaurang med namnet Scania där. År 1982 startade KB sin verksamhet i det s.k. Kopparhuset vid Erikslust i Fridhemsområdet och flyttade till nuvarande lokaler 1993. 2010 öppnades ett kontor i Göteborg KB West samt ett i Stockholm, KB East. Nu arrangerar Kulturbolaget konserter och festivaler i hela Sverige. Kulturbolaget är ett helt och hållet privat initiativ och tar ej emot några som helst bidrag.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-03-21 20:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: