Nyår På Kb

KulturbolagetDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Kom fira in det nya året på KB! I takt med att fyrverkerierna avtar fylls dansgolvet på och årets första fest fortsätter ända till kl 05.00! Efter denna natt kommer garanterat årets första pizza smaka ljuvligt.

PRIS & ÅLDERSGRÄNS:
Förköpsbiljett kostar 170:- och åldersgränsen är 18 år med biljett.
I dörren kostar det 200:- och åldersgränsen är 20 år.

EXTRA INFORMATION:
Förköpsmöjligheten stängs ner kl 23:45 den 31/12.
Därefter endast biljettköp i entrén såvida kvällen inte är utsåld.
Köp din biljett i god tid!
Dörrarna öppnas ca 00:05.

Kulturbolaget, ofta kallat KB i folkmun, är en klubb- och konsertlokal med plats för 850 personer belägen på Bergsgatan i Malmö, cirka 300 meter från Möllevångstorget. Kulturbolaget hade tidigare en bar i anslutning till konsertlokalen, Vinylbaren, där mindre klubbar och livespelningar brukade arrangeras, numera är det en bar och restaurang med namnet Scania där. År 1982 startade KB sin verksamhet i det s.k. Kopparhuset vid Erikslust i Fridhemsområdet och flyttade till nuvarande lokaler 1993. 2010 öppnades ett kontor i Göteborg KB West samt ett i Stockholm, KB East. Nu arrangerar Kulturbolaget konserter och festivaler i hela Sverige. Kulturbolaget är ett helt och hållet privat initiativ och tar ej emot några som helst bidrag.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-12-31 23:59


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: