Menu

Pedalens Pågar

Malmö

Kulturbolaget
fredag, 30 oktober 2020 kl:20:00

Pedalens Pågar består av fyra bandmedlemmar som spelar äkta skånsk rock’n’roll baserad på gamla Kal P. Dal-låtar. Två av bandets medlemmar lirade med Kal P. Dal så det blir många örhängen från Kalles låtskatt, uppblandat med lite go gammal hårdrock, när kvartetten återvänder till KB den 30 oktober!

Pedalens Pågar står för glad rock'n'roll med mottot att ingen ska kunna sitta still medan de är på scen. Tillsammans tar de den klassiska skånerocken in i tjugohundratalet - musik som både rockar och rullar, men med lite tyngre sound. Genom musiken vill de hylla minnet av Kal P. Dal och hålla hans låtar levande!

Pedalens Pågar består av:
Janne Knuda - Bas
Jan Morge - Gitarr
Lasse Lindskough - Sång
Niclas Andersson - Trummor


Kulturbolaget, ofta kallat KB i folkmun, är en klubb- och konsertlokal med plats för 850 personer belägen på Bergsgatan i Malmö, cirka 300 meter från Möllevångstorget. Kulturbolaget hade tidigare en bar i anslutning till konsertlokalen, Vinylbaren, där mindre klubbar och livespelningar brukade arrangeras, numera är det en bar och restaurang med namnet Scania där. År 1982 startade KB sin verksamhet i det s.k. Kopparhuset vid Erikslust i Fridhemsområdet och flyttade till nuvarande lokaler 1993. 2010 öppnades ett kontor i Göteborg KB West samt ett i Stockholm, KB East. Nu arrangerar Kulturbolaget konserter och festivaler i hela Sverige. Kulturbolaget är ett helt och hållet privat initiativ och tar ej emot några som helst bidrag.



Pedalens Pågar
2024-04-26 20:00:00
Malmö, Medley – Musik, Mat & Mer

Datum / Tid

fredag, 30 oktober 2020 kl: 20:00

Plats

Malmö, Kulturbolaget

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

200kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad