kl: 20:00

Lukas Nelson & Promise Of The Real

KulturbolagetDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Americana-kvintetten Lukas Nelson & Promise Of The Real ger sig ut på de europeiska vägarna i sommar! Den 10 juni besöker de Malmö för en konsert på KB.

I ti års tid har Lukas Nelson & Promise Of The Real rest land och rike runt och gjort sig kända som ett av de mest talangfulla och eftertraktade rock’n’roll-banden på marknaden. Genom varje låt och varje framträdande finslipar de sitt unika sound, ett sound som rör sig bekymmerslöst mellan rock’n’roll, country, soul, funk och r&b. Bandets senaste album “Turn Off The News (Build A Garden)" hyllades av kritikerna och ockuperade förstaplatsen på Americana-albumlistan hela 10 veckor i rad.

Under det senaste året har karriären tagit fart ordentlig för Lukas Nelson & Promise Of The Real genom att de gång på gång hänfört sin publik under såväl festivalspelningar, tv-framträdanden och egna headline-turnéer. Nu riktar de blickarna mot Sverige och förbereder sig för att ta Malmö med storm den 10 juni!

Bandet består av sångaren och gitarristen Lukas Nelson, bassisten Corey McCormick, trummisen Anthony LoGerfo, slagverkaren Tato Melgar och multi-instrumentalisten Logan Metz.

Kulturbolaget, ofta kallat KB i folkmun, är en klubb- och konsertlokal med plats för 850 personer belägen på Bergsgatan i Malmö, cirka 300 meter från Möllevångstorget. Kulturbolaget hade tidigare en bar i anslutning till konsertlokalen, Vinylbaren, där mindre klubbar och livespelningar brukade arrangeras, numera är det en bar och restaurang med namnet Scania där. År 1982 startade KB sin verksamhet i det s.k. Kopparhuset vid Erikslust i Fridhemsområdet och flyttade till nuvarande lokaler 1993. 2010 öppnades ett kontor i Göteborg KB West samt ett i Stockholm, KB East. Nu arrangerar Kulturbolaget konserter och festivaler i hela Sverige. Kulturbolaget är ett helt och hållet privat initiativ och tar ej emot några som helst bidrag.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-06-10 20:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: