Axel Rudi Pell + Support

Kulturbolaget


BILJETTER / MER INFORMATION


Åldersgräns 18 år


Axel Rudi Pell kommer tillbaks till Sverige


Nästa vår kommer den tyska gitarristen Axel Rudi Pell tillbaks till Sverige för tre konserter.


Axel Rudi Pell är en av Tysklands mest framgångsrika gitarrister. Hans solokarriär har hållit på i 30 år och han erövrar hela tiden nya marknader.?


Efter han lämnade bandet Steeler 1988 har han släppt mängder av soloplattor som hamnat högt på de tyska listorna. Tidigare i år släpptes liveplattan ”XXX Anniversary Live” som innehåller material från hela den långa karriären.


Axel Rudi Pells senaste spelningar i Sverige var utsålda och han har även gjort stor succé på Sweden Rock Festival så missa inte det här tillfället.


Kulturbolaget, ofta kallat KB i folkmun, är en klubb- och konsertlokal med plats för 850 personer belägen på Bergsgatan i Malmö, cirka 300 meter från Möllevångstorget. Kulturbolaget hade tidigare en bar i anslutning till konsertlokalen, Vinylbaren, där mindre klubbar och livespelningar brukade arrangeras, numera är det en bar och restaurang med namnet Scania där. År 1982 startade KB sin verksamhet i det s.k. Kopparhuset vid Erikslust i Fridhemsområdet och flyttade till nuvarande lokaler 1993. 2010 öppnades ett kontor i Göteborg KB West samt ett i Stockholm, KB East. Nu arrangerar Kulturbolaget konserter och festivaler i hela Sverige. Kulturbolaget är ett helt och hållet privat initiativ och tar ej emot några som helst bidrag.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2022-04-30 20:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Typ av evenemang

GenreKostnad

375


Kort länk hit: