Menu

Raubtier

Malmö

Kulturbolaget
torsdag, 13 mars 2014 kl:20:00

Presenteras av Kulturbolaget

Support: Man.Machine.Industry

Raubtier kom som ifrån ingenstans och slog sig rätt in i medvetandet på gemene man med sin kompromisslösa hårdrock med industriella inslag. Debutsingeln ”Kamphund” vevades flitigt på radion och kan väl knappast ha undgått någon. Vad man än tyckte fanns det en åsikt. Sedan dess har bandet hunnit med att släppa tre album och har spelat på varenda svensk scen som vågat ha dem.

Nu återvänder den norrländska besten med en ny singel "Qaqortoq" och i början av 2014 släpper bandet sitt fjärde album. Detta följas av en massiv Sverigeturné som kommer till både Trädgår'n i Göteborg och KB i Malmö!


Kulturbolaget, ofta kallat KB i folkmun, är en klubb- och konsertlokal med plats för 850 personer belägen på Bergsgatan i Malmö, cirka 300 meter från Möllevångstorget. Kulturbolaget hade tidigare en bar i anslutning till konsertlokalen, Vinylbaren, där mindre klubbar och livespelningar brukade arrangeras, numera är det en bar och restaurang med namnet Scania där. År 1982 startade KB sin verksamhet i det s.k. Kopparhuset vid Erikslust i Fridhemsområdet och flyttade till nuvarande lokaler 1993. 2010 öppnades ett kontor i Göteborg KB West samt ett i Stockholm, KB East. Nu arrangerar Kulturbolaget konserter och festivaler i hela Sverige. Kulturbolaget är ett helt och hållet privat initiativ och tar ej emot några som helst bidrag.

Datum / Tid

torsdag, 13 mars 2014 kl: 20:00

Plats

Malmö, Kulturbolaget

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

250

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad