Menu

Alison Moyet

Malmö

Kulturbolaget
torsdag, 12 februari 2015 kl:20:00

Presenteras av Kulturbolaget

För ett par veckor sedan tvingades Alison Moyet ställa in sin turné och den slutsålda konserten på Nalen i Stockholm på grund av att en nära familjemedlem blivit allvarligt sjuk. Idag är vi väldigt glada att kunna meddela att den framflyttade turnén ger oss inte bara en, utan tre konserter i Sverige, inkluderat en på KB i Malmö den 12 februari!

Alison Moyet har sedan 20-årsåldern varit en ständig succé. Tillsammans med Vince Clarke (Depeche Mode, Erasure) bildade hon Yazoo, vars två album kom att sälja platinum och bandet blev en internationell hit. Efter att duon gått skilda vägar skapade Moyet sig en fantastisk solokarriär där singlar som ”Love Resurrection”, ”All Cried Out” och inte minst monsterhiten ”Is This Love” fick hela världen att häpna.

Hennes senaste album "The Minutes" är det åttonde i ordningen och har hyllats i press och är en formidabel återgång till hennes elektroniska rötter. Skivan är producerade av Guy Sigsworth, en man som har en diger lista av kända artister som han jobbat med, bland andra Seal, Björk och Madonna.

Åldersgräns: 13 år

Kulturbolaget, ofta kallat KB i folkmun, är en klubb- och konsertlokal med plats för 850 personer belägen på Bergsgatan i Malmö, cirka 300 meter från Möllevångstorget. Kulturbolaget hade tidigare en bar i anslutning till konsertlokalen, Vinylbaren, där mindre klubbar och livespelningar brukade arrangeras, numera är det en bar och restaurang med namnet Scania där. År 1982 startade KB sin verksamhet i det s.k. Kopparhuset vid Erikslust i Fridhemsområdet och flyttade till nuvarande lokaler 1993. 2010 öppnades ett kontor i Göteborg KB West samt ett i Stockholm, KB East. Nu arrangerar Kulturbolaget konserter och festivaler i hela Sverige. Kulturbolaget är ett helt och hållet privat initiativ och tar ej emot några som helst bidrag.

Datum / Tid

torsdag, 12 februari 2015 kl: 20:00

Plats

Malmö, Kulturbolaget

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

425

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad