Menu

Against Me!

Malmö

Kulturbolaget
söndag, 12 april 2015 kl:20:00

Presenteras av Kulturbolaget

Amerikanska Against Me! kommer äntligen tillbaka till Sverige igen. Den 12 april får Malmö en rejäl dos melodiöst punkslammer när bandet intar scenen på KB.

Sedan starten 1997 har Floridabandet Against Me! släppt sex skivor som på ett eller annat sätt stuckit ut. Den senaste fullängdaren, "Transgender Dysphoria Blues", som kom tidigare i år fortsätter i samma spår då det är det första albumet efter Laura Jane Graces könsbyte. Den tio spår starka skivan präglas av Graces, som tidigare hette Tom Gabel, råa men samtidigt sköra röst och texter som behandlar såväl privatliv som politik.

Against Me!, som nu även tidigare The (International) Noise Conspiracy-medlemmen Inge Johansson är en del av, har legat på topplistor och hyllats av tidningar som Rolling Stone och SPIN. På bandets svettdränkta och intensiva konserter är det svårt att hålla sig för att inte sjunga med. Missa inte när de besöker KB i april!

Åldersgräns: 13 år

Kulturbolaget, ofta kallat KB i folkmun, är en klubb- och konsertlokal med plats för 850 personer belägen på Bergsgatan i Malmö, cirka 300 meter från Möllevångstorget. Kulturbolaget hade tidigare en bar i anslutning till konsertlokalen, Vinylbaren, där mindre klubbar och livespelningar brukade arrangeras, numera är det en bar och restaurang med namnet Scania där. År 1982 startade KB sin verksamhet i det s.k. Kopparhuset vid Erikslust i Fridhemsområdet och flyttade till nuvarande lokaler 1993. 2010 öppnades ett kontor i Göteborg KB West samt ett i Stockholm, KB East. Nu arrangerar Kulturbolaget konserter och festivaler i hela Sverige. Kulturbolaget är ett helt och hållet privat initiativ och tar ej emot några som helst bidrag.

Datum / Tid

söndag, 12 april 2015 kl: 20:00

Plats

Malmö, Kulturbolaget

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

250

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad