Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Kyle Gass Band

KulturbolagetDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Kyle Gass är inte bara känd som ena halvan av Tenacious D. Han står också bakom den egenskapade ”supergruppen” Kyle Gass Band. Ett rockband som själva skaffat sig ett kultfölje och i oktober kommer till KB i Malmö!

Tillsammans med Jack Black har Kyle Gass turnerat världen över för slutsålda arenor sedan 1994 med sin stilbildande, skruvade och underhållande rockduo Tenacious D. Allra senast spelade de för ett slutsålt Fryshuset i februari och i USA plockade man hem en Grammy för ”Best Metal Performance” veckan innan.

2011 tog Kyle Gass tag i den påtvingade ledigheten mellan Tenacious D-turnéer och startade Kyle Gass Band. Bandet leds av sångaren Mike Bray och innehåller förutom Kyle Gass även gitarristen John Konesky (som också spelat med Tenacious D) samt basisten Jason Keene och trummisen Tim Spier. Själva beskriver bandet sin musik som “good-time-rock-and-roll done right, with incredible harmonies, hugenormous guitars, and just the slightest dusting of flute”.

Rock, flöjt och en stor skopa underhållning. Så lyder receptetet för The Kyle Gass Band som kommer till Malmö och Kulturbolaget den 24 oktober!
Åldersgräns 13 år
Dörrarna öppnas 19:00
På scen 20:00
Rullstol betalar ordinarie pris, ledsagare har fri entré.
Ring Biljettforums Kundservice: 0771-130 150

Lokal: Kulturbolaget

Kulturbolaget, ofta kallat KB i folkmun, är en klubb- och konsertlokal med plats för 850 personer belägen på Bergsgatan i Malmö, cirka 300 meter från Möllevångstorget. Kulturbolaget hade tidigare en bar i anslutning till konsertlokalen, Vinylbaren, där mindre klubbar och livespelningar brukade arrangeras, numera är det en bar och restaurang med namnet Scania där. År 1982 startade KB sin verksamhet i det s.k. Kopparhuset vid Erikslust i Fridhemsområdet och flyttade till nuvarande lokaler 1993. 2010 öppnades ett kontor i Göteborg KB West samt ett i Stockholm, KB East. Nu arrangerar Kulturbolaget konserter och festivaler i hela Sverige. Kulturbolaget är ett helt och hållet privat initiativ och tar ej emot några som helst bidrag.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2015-10-24 20:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Kyle Gass Band

Kyle Gass Band, Manchild på Spotify

Kyle Gass Band

Manchild

Kyle Gass Band, Bro Ho på Spotify

Kyle Gass Band

Bro Ho

Kyle Gass Band, Our Job To Rock på Spotify

Kyle Gass Band

Our Job To Rock