Menu

In Flames

Malmö

Kulturbolaget
fredag, 23 oktober 2015 kl:20:00

Sveriges stoltheter i In Flames meddelar nu att de i höst drar ut på en exklusiv och intim klubbturné i Sverige i oktober som når elva städer från Luleå i norr till Malmö i söder.
I Malmö blir det totalt 2 spelningar på KB den 22 och 23 oktober.  Som support båda kvällarna ser ni dessutom Helsingborgsbandet Black Temple.
När ett band nått den enorma populäritet som In Flames gjort så får man oftast bevittna deras fullkomligt krossande liveset på enorma arenor med tusentals andra fans. Givet är att man går därifrån saglandes och med ett smajl på läpparna. Men ibland vill man komma åt den råhet och intimitet som bara en klubbspelning kan erbjuda. Det är därför In Flames återigen tar sig an en klubbturné nu till hösten.

Så här säger Anders Fridén själv om sommaren och klubbturnén:

"Nu ska vi turnera och spela festivaler i Europa i sommar, sen när vi väl är hemma ska vi ladda om och göra oss redo för denna Skandinavien-turné. Det kommer bli grymt!"

"Det här är ett koncept vi har testat tidigare som varit väldigt lyckat och väldigt roligt för oss som band. Det är en viss känsla att få komma närmare fansen, så detta ser vi fram emot otroligt mycket!"

I höstas släppte In Flames "Siren Charms" som föjdes av konserter i Scandinavium och på Hovet, och som vanligt visade In Flames precis var skåpet skulle stå. I dagarna spelade de också på Bråvalla inför en storpublik.
 
Den kommande turnén kommer erbjuda fansen en exklusiv möjlighet att svetsas samman med bandet på de små intima klubbarna!
 
Åldersgräns 13 år

Dörrarna öppnas 19:00
På scen 20:00

Rullstol betalar ordinarie pris, ledsagare har fri entré.
Ring biljettforums Kundservice: 0771-130 150

Lokal: Kulturbolaget

Kulturbolaget, ofta kallat KB i folkmun, är en klubb- och konsertlokal med plats för 850 personer belägen på Bergsgatan i Malmö, cirka 300 meter från Möllevångstorget. Kulturbolaget hade tidigare en bar i anslutning till konsertlokalen, Vinylbaren, där mindre klubbar och livespelningar brukade arrangeras, numera är det en bar och restaurang med namnet Scania där. År 1982 startade KB sin verksamhet i det s.k. Kopparhuset vid Erikslust i Fridhemsområdet och flyttade till nuvarande lokaler 1993. 2010 öppnades ett kontor i Göteborg KB West samt ett i Stockholm, KB East. Nu arrangerar Kulturbolaget konserter och festivaler i hela Sverige. Kulturbolaget är ett helt och hållet privat initiativ och tar ej emot några som helst bidrag.

Datum / Tid

fredag, 23 oktober 2015 kl: 20:00

Plats

Malmö, Kulturbolaget

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

495

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad