Menu

Mustasch

Malmö

Kulturbolaget
lördag, 28 november 2015 kl:20:00

Support: Santa Cruz
I slutet av april släppte svenska hårdrockarna i Mustasch ”Be Like A Man”, den första singeln från albumet ”Testosterone” som släpps i september. Det blir deras åttonde album i raden och nu står det klart att albumet åtföljs av en efterlängtad turné i Sverige med stopp på KB i Malmö den 28 november!
Ända sedan starten 1998 har Mustasch levt efter ideologin att bara göra musik i sin smak. Oavsett vad andra tycker går Mustasch kompromisslöst sin egen väg och det är ett imponerande CV bandet har fått ihop: Sju album (med bara veckor kvar till det åttonde släpps), en dunderhit med ”Double Nature”, utsålda turnéer i Sverige, förbands- och headlineturnéer med Motörhead, Gluecifer och kultbandet Rose Tattoo i Europa, tre grammisnomineringar och en Grammis för Årets Hårdrock.
?Det nya albumet ”Testosterone” följer upp succén efter det senaste albumet ”Thank You for the Demon” och utforskar begrepp som manlighet, dignitet och sensibilitet. Bandet menar att ”Testosteron” har haft en negativ klang alldeles för länge och förknippats med machokulturen, något som de själva inte vill associeras med.
?– Vi har släppt tyglarna rejält, ett nytt sound har formats som är både hårt och mjukt på samma gång. Alla i bandet har varit delaktiga i att skapa ett album med en tydlig röd tråd om manlighet och det kommer bli grymt att spela låtarna live på turnén i höst, hälsar bandet.
?Bandets efterlängtade turné kommer till Malmö i slutet av november efter att ”Testosterone” släpps den 18 september.
Åldersgräns 13 år 
Dörrarna öppnas 19:00
På scen 20:00
Rullstol betalar ordinarie pris, ledsagare har fri entré.
Ring Biljettforums Kundservice: 0771-130 150

Lokal: Kulturbolaget

Kulturbolaget, ofta kallat KB i folkmun, är en klubb- och konsertlokal med plats för 850 personer belägen på Bergsgatan i Malmö, cirka 300 meter från Möllevångstorget. Kulturbolaget hade tidigare en bar i anslutning till konsertlokalen, Vinylbaren, där mindre klubbar och livespelningar brukade arrangeras, numera är det en bar och restaurang med namnet Scania där. År 1982 startade KB sin verksamhet i det s.k. Kopparhuset vid Erikslust i Fridhemsområdet och flyttade till nuvarande lokaler 1993. 2010 öppnades ett kontor i Göteborg KB West samt ett i Stockholm, KB East. Nu arrangerar Kulturbolaget konserter och festivaler i hela Sverige. Kulturbolaget är ett helt och hållet privat initiativ och tar ej emot några som helst bidrag.

Datum / Tid

lördag, 28 november 2015 kl: 20:00

Plats

Malmö, Kulturbolaget

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

350

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad