Menu

Joel Alme

Malmö

Kulturbolaget
lördag, 21 november 2015 kl:20:00

Månaderna som följt Joel Almes album ”Flyktligan” har varit kantade av succéspelningar. Höstens turné är släppt och kröns med en stor konsert på anrika Cirkus i Stockholm.
I mars släppte Joel Alme ”Flyktligan”, hans första album på svenska som hyllades av pressen och älskades av fansen. Albumet har inneburit en markant tillväxt i den tidigare indiefavoritens publik och följdes av en i stort sett helt utsåld vårturné och en sommar med stora festivalspelningar som Bråvalla Festival, Popaganda, Malmöfestivalen och Storsjöyran.

Han gjorde också sin karriärs hittills största spelning på hemmaplan i Göteborg där Liseberg lyfte upp honom till Stora scenen.
Joel Alme är i höst också aktuell som en av artisterna i den andra säsongen av SVTs program ”Jills Veranda”.
KB får besök den 21 november.
Åldersgräns 13 år 
Dörrarna öppnas 19:00
På scen 20:00
Rullstol betalar ordinarie pris, ledsagare har fri entré.
Ring Biljettforums Kundservice: 0771-130 150

Lokal: Kulturbolaget

Kulturbolaget, ofta kallat KB i folkmun, är en klubb- och konsertlokal med plats för 850 personer belägen på Bergsgatan i Malmö, cirka 300 meter från Möllevångstorget. Kulturbolaget hade tidigare en bar i anslutning till konsertlokalen, Vinylbaren, där mindre klubbar och livespelningar brukade arrangeras, numera är det en bar och restaurang med namnet Scania där. År 1982 startade KB sin verksamhet i det s.k. Kopparhuset vid Erikslust i Fridhemsområdet och flyttade till nuvarande lokaler 1993. 2010 öppnades ett kontor i Göteborg KB West samt ett i Stockholm, KB East. Nu arrangerar Kulturbolaget konserter och festivaler i hela Sverige. Kulturbolaget är ett helt och hållet privat initiativ och tar ej emot några som helst bidrag.

Datum / Tid

lördag, 21 november 2015 kl: 20:00

Plats

Malmö, Kulturbolaget

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

250

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad