Menu

Machine Gun Kelly

Malmö

Kulturbolaget
tisdag, 17 november 2015 kl:20:00

Machine Gun Kelly drog in som en storm på hiphop-scenen 2012 med en fast beslutsamhet att engagera sina lyssnare.
Texterna handlar om allt från familjerelationer till missbruk till att man alltid måste vara redo för alla hinder som kan dyka upp i vardagen. De starka texterna har helt klart varit en bidragande orsak till att Machine Gun Kelly skapat en armé av lyssnare världen över.
Den 25-årige Texas-killen debuterade redan 2006 med en mixtape men det var i och med en resa till New York 2009 allt förändrades.  Där fann han sig själv ståendes på scen på legendariska Apollo Theatre som den förste rapparen någonsin att vinna den prestigefyllda talangtävlingen. Ett litet tag därefter säkrade han sitt skivkontrakt med Interscope via P Diddys Bad Boy Records och 2012 såg debutplattan ”Lace Up” sitt ljus.
Skivan gick in som nummer två på Billboards Hip hop/Rnb lista och succén var ett faktum. MGK´s målmedvetna slit,  hans djärvhet och uthållighet  har gjort att han enligt egen utsago prickat in en formtopp lagom till att han nu släpper sitt nya album. 
I oktober 2015 är nämligen album nummer två, ”General admission” tänkt att släppas.
Vi kan nu stolt meddela att Machine Gun Kelly med berättigat sikte på världs-dominans besöker Sverige.
Den 15 november är det dags för MGK`s första Göteborgs-besök någonsin. Då står han nämligen på Musikens Hus scen. Två dagar senare är det KB och Malmös tur.
Stort missa ej!
__________||__________||__________
Göteborg: Åldersgräns 18 år Malmö 13 år
Dörrarna öppnas 19:00
På scen 20:00
Onlineförsäljning stänger klockan 17:00 på konsertdagen.
Biljetter säljs i dörren från klockan 19:00 såvida konserten inte är slutsåld.
Rullstol betalar ordinarie pris, ledsagare har fri entré.
Ring Biljettforums Kundservice: 0771-130 150
 

Lokal: Kulturbolaget

Kulturbolaget, ofta kallat KB i folkmun, är en klubb- och konsertlokal med plats för 850 personer belägen på Bergsgatan i Malmö, cirka 300 meter från Möllevångstorget. Kulturbolaget hade tidigare en bar i anslutning till konsertlokalen, Vinylbaren, där mindre klubbar och livespelningar brukade arrangeras, numera är det en bar och restaurang med namnet Scania där. År 1982 startade KB sin verksamhet i det s.k. Kopparhuset vid Erikslust i Fridhemsområdet och flyttade till nuvarande lokaler 1993. 2010 öppnades ett kontor i Göteborg KB West samt ett i Stockholm, KB East. Nu arrangerar Kulturbolaget konserter och festivaler i hela Sverige. Kulturbolaget är ett helt och hållet privat initiativ och tar ej emot några som helst bidrag.

Datum / Tid

tisdag, 17 november 2015 kl: 20:00

Plats

Malmö, Kulturbolaget

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

295

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad