Jeremih

KulturbolagetDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Jeremih släpper efterlängtat album - kommer till Sverige!
När det kommer till modern R&B så är det få som kan leverera som Jeremih. På egen hand eller som gäst på andra stjärnors låtar - Jeremih är van vid att stå bakom hits.
Snart släpps albumet "Late Nights" och med det kommer han till Sverige och KB i Malmö den 6 juni.

Allt började med födelsedagssex. "Birthday Sex" (2009) var Jeremihs första singel (och än idag en av de största), men Chicagosonen har jobbat med musik långt innan det. Redan vid tre års ålder lärde sig Jeremih Felton att spela instrument och idag spelar han trummor, piano och saxofon bland annat. I high school var Jeremih med i skolans 'marching band' och även ett latin jazz-band, där han bland annat lärde sig att spela congas och timbales.
Jeremih gick på Columbia College Chicago när hans genombrott kom. I februari 2009 träffade han den legendariska Def Jam-bossen Russell Simmons och Def Jams vicepresident för A&R, Karen Kwak. Efter att Jeremih uppträtt för de två så signades han direkt och det självbetitlade debutalbumet släpptes i juni samma år.
Debutalbumet och efterföljaren "All About You" från 2010 skapade en stor buzz kring Jeremih och han blev snabbt någon fans ville lyssna på och artister ville jobba med. Samarbeten med 50 Cent, Lil' Wayne, Wale, J. Cole, Ludacris och Nicki Minaj för att nämna några, blev nästan vardagsmat för R&B-stjärnan.
Nu har fem år gått sedan förra albumet och äntligen är det tredje albumet "Late Nights" här. Fansen har väntat på skivan som först skulle släppas 2013 men som nu alltså är på väg att se dagens ljus. Singeln "oui" släpptes nyligen och snart får vi höra hela skivan!
Med sexosande modern R&B, ett nytt album och hits som "Don't Tell 'EM", "Planes" och "Birthday Sex" så lär det bli en hel del rosiga kinder och svettiga pannor den 6 juni på KB i Malmö.
Missa inte!

Lokal: Kulturbolaget

Kulturbolaget, ofta kallat KB i folkmun, är en klubb- och konsertlokal med plats för 850 personer belägen på Bergsgatan i Malmö, cirka 300 meter från Möllevångstorget. Kulturbolaget hade tidigare en bar i anslutning till konsertlokalen, Vinylbaren, där mindre klubbar och livespelningar brukade arrangeras, numera är det en bar och restaurang med namnet Scania där. År 1982 startade KB sin verksamhet i det s.k. Kopparhuset vid Erikslust i Fridhemsområdet och flyttade till nuvarande lokaler 1993. 2010 öppnades ett kontor i Göteborg KB West samt ett i Stockholm, KB East. Nu arrangerar Kulturbolaget konserter och festivaler i hela Sverige. Kulturbolaget är ett helt och hållet privat initiativ och tar ej emot några som helst bidrag.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2016-02-08 20:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Jeremih

Jeremih, Don't Tell 'Em på Spotify

Don't Tell 'Em

Don't Tell 'Em

Jeremih, Planes på Spotify

Planes

Planes

Jeremih, All The Time på Spotify

All The Time

All The Time

Jeremih Felton, född 17 juli 1987, mer känd under artistnamnet Jeremih, är en amerikansk sångare. Hans debutalbum Jeremih släpptes 2009 och hans andra album All About You gavs ut 2010. Bland de låtar med honom som getts ut som singlar finns "Imma Star (Everywhere We Are)", "Birthday Sex" och "Down on Me". Jeremih har en halvbror och det är sångaren Jason Derulo.