Clutch

KulturbolagetDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Support: Jesus Chrüsler Supercar 
Allt som ska upp ska också ner. Med undantag för Clutch.
Kvartetten har sedan starten 1991 kokat ihop hårdrock, bluesrock, stonerrock och alternativ metal och på så sätt skapat sitt alldeles egna sound.
Förra året släppte Maryland-bandet sitt elfte studioalbum "Psychic Warfare". Clutch är på många sätt kvintessensen av ett amerikanskt rockband. Med tio studioalbum bakom sig och med ett otal spelningar världen över så har Clutch byggt upp en stor skara anhängare. De har också genom åren delat scen med många storheter som Motörhead, Iron Maiden, Thin Lizzy och Marilyn Manson.
När Clutch spelar skakar jorden. Så har ett flertal medier beskrivit bandets musik. Gå och känn efter själv när de trycker ut sin unika variant av metal på ett troligtvis knökat och svettigt KB i augusti!
+++++
Åldersgräns 13 år

Dörrarna öppnas 19:00
På scen 20:00

Rullstolsbiljett betalar ordinarie pris, ledsagare har fri entré.
Säljes via Biljettforums Kundservice på telefon 0771-130 150
På KB accepteras inte kortköp i bar, garderob eller till artistens merchandise-försäljning, endast kontantköp.
Cash Is King!
Äta innan konserten?
Vi rekommenderar
Restaurang Scania, Friisgatan / Bergsgatan
040-30 21 14  http://scaniabar.se/
eller
Plocke Pinn, Bergsgatan 29
040-23 37 50  http://www.plockepinn.se/

Lokal: Kulturbolaget

Kulturbolaget, ofta kallat KB i folkmun, är en klubb- och konsertlokal med plats för 850 personer belägen på Bergsgatan i Malmö, cirka 300 meter från Möllevångstorget. Kulturbolaget hade tidigare en bar i anslutning till konsertlokalen, Vinylbaren, där mindre klubbar och livespelningar brukade arrangeras, numera är det en bar och restaurang med namnet Scania där. År 1982 startade KB sin verksamhet i det s.k. Kopparhuset vid Erikslust i Fridhemsområdet och flyttade till nuvarande lokaler 1993. 2010 öppnades ett kontor i Göteborg KB West samt ett i Stockholm, KB East. Nu arrangerar Kulturbolaget konserter och festivaler i hela Sverige. Kulturbolaget är ett helt och hållet privat initiativ och tar ej emot några som helst bidrag.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2016-08-09 20:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Clutch

Clutch, Electric Worry på Spotify

Summer Sound Attack

Electric Worry

Clutch, Spacegrass på Spotify

Clutch

Spacegrass

Clutch, The Regulator på Spotify

Summer Sound Attack

The Regulator

Clutch är ett amerikanskt rockband från Germantown, Maryland, bildat 1991 av Neil Fallon (sång), Tim Sult (gitarr), Dan Maines (bas) och Jean-Paul Gaster (trummor). Mick Schauer spelade keyboard i bandet 2005-2008.