Menu

Orup - Viva La Pop

Malmö

Malmö Arena
lördag, 24 september 2016 kl:20:00

Malmö Arena
Lördag 24 september 2016 Kl 20:00
Efter över 115 000 sålda biljetter och 150 utsålda spelningar i Stockholm och Göteborg tar Orup i höst sin succéföreställning Viva La Pop på arenaturné. Med 22 konserter i 13 städer får stora delar av landet möjlighet att uppleva popshowen som fått 5 av 5 i betyg i Göteborgs-Posten och 4 av 5 i Aftonbladet, Expressen och Dagens Nyheter.

- Nu har vi legat still i Stockholm och Göteborg i snart två år. Nu vill vi börja röra på oss och besöka resten av det här fantastiska landet. Vi ses i höst!, säger Orup.

I Viva La Pop bjuder Orup tillsammans med sitt band på en storslagen och imponerande hitkavalkad från sin långa karriär. Allt från 80-talets tidlösa popklassiker till de senaste årens hits och uppmärksammade covers från Så mycket bättre på TV4.

Viva La Pop är en helkväll med Sveriges popkung i en föreställning som lyfts till skyarna i media. Expressen frågar sig om han någonsin varit mer underhållande, Göteborgs-Posten skriver att han är svensk mästare i konsten att leverera en obönhörligt effektiv och sexig krogshow och Aftonbladet beskriver Viva La Pop som klassisk scenkonst av ädlaste sort.

“Viva La Pop”-turnén är en samproduktion mellan Blixten & Co, 2E Live och Roxy Recordings.
Läs mer:
blixten.se/orup
www.orup.se
www.facebook.com/orupmusic
www.instagram.com/oruphansomsjunger/

Pressröster om Viva La Pop
Orup är svensk mästare i konsten att leverera en obönhörligt effektiv och sexig krogshow
/Göteborgs-Posten, betyg 5 av 5

en kärlek till ren pop, befriad från kladdig självupptagenhet
/DN, betyg 4 av 5

dansande nära högsta betyg
/Aftonbladet, betyg 4 av 5

Frågan är om Orup någonsin varit mer underhållande än vad han är i höstens soulfyllda hitföreställning
/Expressen, betyg 4 av 5

raden av hits är inget annat än imponerande
/SvD

Orup från hans allra bästa sida
/UNT

Föreställningslängd: ca 90 min utan paus


Rullstol är inkl 1 ledsagare. Ytterligare ledsagare köper biljett i kategori Extra Ledsagare. Rullstol placeras på sektion A17 Vänster - A4 Höger vid ankomst. Extra ledsagare kan endast köpas med rullstolsbiljett.

Ingen åldersgräns

Endast direktbetalning.

Kassan på Malmö Arena öppnar 2 timmar innan show.

Du som valt leveranssätt eBiljett för utskrift, glöm inte att skriva ut dina biljetter. Biljetten kan även visas upp i din smartphone vid inpassering

Malmö Arena invigdes den 6 november 2008. Den har en kapacitet på cirka 13 000 åskådare vid sportevenemang med ståplatsläktare. Vid evenemang med enbart sittplatser tar arenan cirka 12 500 besökare och under konserter och övriga evenemang upp till 15 500 personer beroende på scenens placering. Det finns 72 loger och med dem inräknade är det sammanlagda antalet restaurang- och barplatser 3 250. För att åka till Malmö Arena tar man tåg eller buss till Hyllie station.

Datum / Tid

lördag, 24 september 2016 kl: 20:00

Plats

Malmö, Malmö Arena

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

495kr - 695kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad