Menu

Volbeat

Malmö

Malmö Arena
torsdag, 20 oktober 2016 kl:19:30

Malmö Arena
Volbeat-Europe! Lets Boogie!
Torsdag 20 oktober 2016 19:30 Dörrar 18:15
Volbeat tar sin arenaturné till Malmö!
Danska Volbeat åker ut på stor arena turné i Europa i höst och nu är det klart att Sverige får tre efterlängtade besök. Den 20 oktober intar de Malmö Arena. Med sig har de inga mindre än Australiens Airbourne och amerikanska Crobot.
Bandet firar just nu succén med nya albumet ”Seal The Deal & Let’s Boogie” som gått in på albumlistans första plats i Sverige, Tyskland, Danmark, Finland, Belgien, Österrike och Schweiz. I Kanada och Norge gick albumet in på en andraplats och i USA på en fjärdeplats.
Sedan bandet grundades 2001 har detta Grammy-nominerade danska rockband kritikerhyllats och nått enorma kommersiella framgångar med deras unika mix av klassisk rock ’n’ roll, heavy metal och rockabilly. Bandet kokade ner sina vitt skilda influenser – allt från Johnny Cash till Elvis Presley till Metallica till Slayer – till ett nytt och spännande sound som snabbt skiljde sig från allt annat. Nya studioalbumet fortsätter att cementera Volbeats sound och frontmannen Michael Poulsen som en unik visionär och berättare.
Volbeat är Michael Poulsen (Gitarr / Sång), Jon Larsen (Trummor), Rob Caggiano (Gitarr), Kaspar Boye Larsen (Bas).

Åldersgräns 13 år - oavsett om målsman är med eller ej, med anledning av svenska myndigheters krav om begränsning av höga ljudnivåer för unga. (SOSFS 2005:7)

Boka pre concert buffé här:
Bordsbokning


Rullstol är inkl 1 ledsagare. Rullstol placeras på sektion A17 Vänster - A4 Höger vid ankomst. Extra ledsagare kan endast köpas med rullstolsbiljett. Rullstolsbiljetter samt extra ledsagare kan endast köpas via biljettombud eller Ticketmaster Contact Center 0775-780000

Endast direktbetalning.

Max 8 biljetter/person

Support email:salg@livescenen.dk

Kassan på Malmö Arena öppnar 2 timmar innan konsert.

Du som valt leveranssätt eBiljett för utskrift, glöm inte att skriva ut dina biljetter. Biljetten kan även visas upp i din smartphone vid inpassering



Malmö Arena invigdes den 6 november 2008. Den har en kapacitet på cirka 13 000 åskådare vid sportevenemang med ståplatsläktare. Vid evenemang med enbart sittplatser tar arenan cirka 12 500 besökare och under konserter och övriga evenemang upp till 15 500 personer beroende på scenens placering. Det finns 72 loger och med dem inräknade är det sammanlagda antalet restaurang- och barplatser 3 250. För att åka till Malmö Arena tar man tåg eller buss till Hyllie station.

Datum / Tid

torsdag, 20 oktober 2016 kl: 19:30

Plats

Malmö, Malmö Arena

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

425kr - 510kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad