Menu

Skifs vs Körberg 50 år senare

Malmö

Malmö Arena
fredag, 13 januari 2017 kl:19:30

Malmö Arena
Fredag 13 januari 2017 Kl 19:30
Skifs vs Körberg 50 år senare
4 Plus i Aftonbladet. 4 getingar i Expressen. VÄRLDSKLASS AV KÖRBERG & SKIFS, Aftonbladet satte ord på det publiken kände när två av landets största röster återförenades efter 50 år. Det som blev ett magiskt mästarmöte i augusti får nu äntligen sin fortsättning på stora arenor i Malmö, Göteborg och Stockholm.

Det här är helt unika konserter och ett måste för dig som älskar musiken från 1960-talet. Konserterna fokuserar på låtar från denna tid och framförs tillsammans med ett stort, mäktigt dubbelband och en fantastisk kör. Helt enkelt gräddan av landets musikerelit, där många brukar spela med respektive sångare. Det blir hits från Cream, Beach Boys, Beatles, Animals, Kinks och många fler. Dessutom delar Skifs och Körberg med sig av personliga minnen och berättelser från tiden.

Det var ju 1966 som de möttes i Sveriges Radios popbandstävling. Björn med sitt band Slam Creepers och Tommy med The Maniacs. Förstaplatsen kneps av Skifs och Körberg blev tvåa. Men vid sidan av tävlingen fann de två unga männen varandra musikaliskt och de jammade tillsammans den dagen. Men efter det har de faktiskt aldrig stått på samma scen. Inte förrän nu, 50 år senare. Och vilken returmatch och återförening det är... Världsklass var ordet!

Biljett inkl meny och garderob exkl dryck. Serveras kl 17:00 i Restaurang Palissad, Arenagatan 13.
Biljett inkl meny finns på främre parkett samt nedre läktare sektion 16/17. SLUTSÅLT

Rullstol är inkl 1 ledsagare och placeras på sektion A17 Vänster - A4 Höger vid ankomst. Extra ledsagare kan endast köpas med rullstolsbiljett hos Biljettombud eller via telefon 0775-780000

Föreställningens längd: Ca 2 timmar.Ej paus

Ingen åldersgräns.

Endast direktbetalning.

Kassan på Malmö Arena öppnar 2 timmar innan show.

Du som valt leveranssätt eBiljett för utskrift, glöm inte att skriva ut dina biljetter. Biljetten kan även visas upp i din smartphone vid inpassering

www.gotalejon.se



Malmö Arena invigdes den 6 november 2008. Den har en kapacitet på cirka 13 000 åskådare vid sportevenemang med ståplatsläktare. Vid evenemang med enbart sittplatser tar arenan cirka 12 500 besökare och under konserter och övriga evenemang upp till 15 500 personer beroende på scenens placering. Det finns 72 loger och med dem inräknade är det sammanlagda antalet restaurang- och barplatser 3 250. För att åka till Malmö Arena tar man tåg eller buss till Hyllie station.

Datum / Tid

fredag, 13 januari 2017 kl: 19:30

Plats

Malmö, Malmö Arena

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

595kr - 895kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad