Menu

Melodifestivalen 2017 genrep matiné

Malmö

Malmö Arena
lördag, 11 februari 2017 kl:13:45

Titta gärna under fliken ”Övrig evenemangsinfo” här nedanför för praktiskt information inför ditt köp och besök

Att uppleva denna musikfest på plats i arenan är en alldeles speciell upplevelse! Vi vet sedan tidigare att matinéföreställningarna på lördagarna blir en fantastisk fest för barnfamiljen. Nu ökar vi möjligheten för fler familjer att besöka fredagens genrep genom att tidigarelägga starttiden till kl 19.00. Bästa sättet för de som vill se bidragen först av alla!

2016 upplevde fler Melodifestivalen live än någonsin. Det är med en enorm glädje och entusiasm som vi laddar inför 2017 som kommer att bli ett hejdundrande evenemang.

Barnrabatt finns på Genrepen

Detta är en TV-produktion, vilket innebär att kameror, fotografer och annan teknisk utrustning finns inom synfältet från samtliga platser i arenan.

Till deltävlingarna, andra chansen och finalen är maxkvoten 6 biljetter per person. För genrepen finns det ingen maxkvot.
Överskrivs detta antal, eller om falska kunduppgifter används, förbehåller vi oss rätten att makulera dessa bokningar.

OBS! Endast direktbetalning!

Titta gärna under fliken ”Övrig evenemangsinfo” här nedanför för praktiskt information inför ditt köp och besök

Malmö Arena invigdes den 6 november 2008. Den har en kapacitet på cirka 13 000 åskådare vid sportevenemang med ståplatsläktare. Vid evenemang med enbart sittplatser tar arenan cirka 12 500 besökare och under konserter och övriga evenemang upp till 15 500 personer beroende på scenens placering. Det finns 72 loger och med dem inräknade är det sammanlagda antalet restaurang- och barplatser 3 250. För att åka till Malmö Arena tar man tåg eller buss till Hyllie station.

Datum / Tid

lördag, 11 februari 2017 kl: 13:45

Plats

Malmö, Malmö Arena

Karta (Google)

Typ

Festival

Kostnad

187kr - 595kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad