Menu

CATS

Malmö

Malmö Arena
lördag, 14 oktober 2017 kl:20:00

Malmö Arena
Lördag 14 oktober 2017 Kl 20:00
Succémusikalen CATS till Göteborg, Stockholm och Malmö
Vi är stolta att meddela att Andrew Lloyd Webbers succéföreställning CATS, en av världens mest älskade musikaler, kommer till Göteborg, Stockholm och Malmö hösten 2017.

Cats är baserad på T. S. Eliots ”Cats - de knepiga katternas bok” och återvände i december 2014 till West End för att återförena det ursprungliga teamet bestående av regissören Trevor Nunn, medregissören och koreografen Gillian Lynne, designern John Napier och kompositören Andrew Lloyd Webber. Efter en andra säsong på London Palladium under 2015 och en efterföljande brittisk turné 2016 gör produktionen nu en internationell turné med start i januari 2017.

Cats, en av de längst spelade föreställningarna både i West End och på Broadway, hade världspremiär på New London Theatre 1981 och spelades sedan där under 21 rekordartade år, med totalt ca. 9 000 föreställningar. Produktionen belönades med både Olivier Award och Evening Standard Award för bästa musikal. Broadwayuppsättningen spelades i 18 år och fick 1983 motta sju stycken Tony Awards, inklusive Bästa Musikal.

Sedan världspremiären har Cats visats i över 30 länder, översatts till 15 språk och setts av över 73 miljoner människor över hela världen. Både den ursprungliga Londonensemblen och Broadwayensemblens inspelningar blev vinnare av Grammy Awards. Bland höjdpunkterna i denna klassiska Lloyd Webber-succé finns låten ”Memory” som har spelats in av över 150 artister, alltifrån Barbra Streisand och Johnny Mathis till Liberace och Barry Manilow.

CATS i Sverige presenteras av Live Nation & United Stage i samarbete med NGM Ltd.

Showlängd: 2:50 ink paus.

Föreställningen ges på engleska.

Rullstolsplats är inklusive 1 ledsagare. Ytterligare ledsagare köper vanlig biljett.

Biljett inkl 3 rätters meny och garderob exkl dryck. Serveras kl 17:30 i Percys Restaurang, Hyllie Boulevard 16. Biljett inkl meny finns på främre parkett samt nedre läktare 7 Höger.

Endast direktbetalning.

Kassan på Malmö Arena öppnar 2 timmar innan show.

Du som valt leveranssätt eBiljett för utskrift, glöm inte att skriva ut dina biljetter. Biljetten kan även visas upp i din smartphone vid inpassering



Malmö Arena invigdes den 6 november 2008. Den har en kapacitet på cirka 13 000 åskådare vid sportevenemang med ståplatsläktare. Vid evenemang med enbart sittplatser tar arenan cirka 12 500 besökare och under konserter och övriga evenemang upp till 15 500 personer beroende på scenens placering. Det finns 72 loger och med dem inräknade är det sammanlagda antalet restaurang- och barplatser 3 250. För att åka till Malmö Arena tar man tåg eller buss till Hyllie station.

Datum / Tid

lördag, 14 oktober 2017 kl: 20:00

Plats

Malmö, Malmö Arena

Karta (Google)

Typ

Musikal

Kostnad

530kr - 1335kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad