Menu

P-Floyd - Seven Deadly Sins The Arena Tour

Malmö

Malmö Arena
lördag, 11 november 2017 kl:19:30

Malmö Arena
Lördag 11 november 2017 Kl 19:30
Efter en succéfylld höst tar P-Floyd klivet in på de stora arenorna med sin Seven Deadly Sins – The Arena Tour 2017!

Berättelsen om supergruppen Pink Floyd kan sägas vara en berättelse om en grupp individers resa genom livets olika faser. Barndomens naiva sagosyn på omvärlden med förväntningar, livsaptit och drömmar. Ungdomens kluvenhet inför att bli vuxen. De första brustna illusionerna. Vrede, maktlöshet, uppgivenhet. Sammanbrott, uppbrott och pånyttfödelse. Frid och fred med sig själv och livet.

Pink Floyds generösa invit till gruppmedlemmarnas tankevärld och demoner utgör en självklar illustration till dödssynderna. Deras - våra - svagheter visas i ett obarmhärtigt sken. Men också styrkorna och förmågorna. Allt slutar med hoppet. Hoppet på att få veta vad det innebär att vara människa.

P-Floyd anses vara ett av världens främsta tributeband och behandlar supergruppen Pink Floyds musikaliska arv som vore det deras eget, aldrig rädda för förnyelse. Med varsamma och kärleksfulla händer tolkar de musiken som de älskar. Genom att ständigt utvecklas själva håller de musiken levande och vital, och med sina magnifika ljus-och ljudproduktioner utlovas en gåshudsframkallande upplevelse utöver det vanliga.

Längd: Ca 3 tim 15 min inkl. paus
Arrangör: Lifeline

Biljett inkl meny och garderob exkl dryck finns på parkett rad 11-15 samt nedre läktare sektion A17/A148. Meny serveras kl 17:00 i Restaurang Palissad, Arenagatan 13.

Rullstol är inkl 1 ledsagare. Rullstol placeras på sektion A17 Vänster - A4 Höger vid ankomst.
Extra ledsagare kan endast köpas tillsammans med rullstolsbiljett hos Biljettombud och telefon 0775-780000

Endast direktbetalning.

Kassan på Malmö Arena öppnar 2 timmar innan show.

Du som valt leveranssätt eBiljett för utskrift, glöm inte att skriva ut dina biljetter. Biljetten kan även visas upp i din smartphone vid inpassering




Malmö Arena invigdes den 6 november 2008. Den har en kapacitet på cirka 13 000 åskådare vid sportevenemang med ståplatsläktare. Vid evenemang med enbart sittplatser tar arenan cirka 12 500 besökare och under konserter och övriga evenemang upp till 15 500 personer beroende på scenens placering. Det finns 72 loger och med dem inräknade är det sammanlagda antalet restaurang- och barplatser 3 250. För att åka till Malmö Arena tar man tåg eller buss till Hyllie station.

Datum / Tid

lördag, 11 november 2017 kl: 19:30

Plats

Malmö, Malmö Arena

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

510kr - 670kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad