Menu

CIRQUE DU SOLEIL - Varekai

Malmö

Malmö Arena
fredag, 8 september 2017 kl:19:30

Malmö Arena
Fredag 8 september 2017 Kl 19:30
Cirque du Soleils Varekai till Sverige för första gången!

Äntligen - Cirque du Soleils klassiska och hyllade show Varekai kommer till Sverige för första gången. Succéföreställningen för hela familjen kommer både till Malmö Arena och Ericsson Globe för 6 shower per stad – 6-10 september i Malmö och 11-15 oktober i Stockholm.

Biljetterna till samtliga föreställningar släpps på torsdag den 16 februari kl 9.00.

Djupt inne i en skog, på toppen av en vulkan, finns en extraordinär värld - en värld där något annat är möjligt. En värld som kallas Varekai.

Från himlen släpps en ensam ung man ner, och historien om Varekai börjar. Han kastas in i den magisk skogen skugga, en kalejdoskopisk värld som genomsyras av fantastiska varelser. Där tas han med på ett svindlande äventyr, lika otroligt som häpnadsväckande. På denna dag, på denna plats av oändliga möjligheter startar en inspirerad resa till ett återupptäckt liv och nyfunna underverk och mysterier.

Ordet Varekai betyder överallt” på romani. Regisserad av Dominic Champagne, hyllar denna produktion den nomadiska själen och cirkuskonsten. Den tillägnas alla de som strävar genom oändlig lidelse längs vägen som leder till Varekai.

Det som en gång var ett blygsamt entourage av tjugo gatuartister i mitten av åttiotalet har nu vuxit sig till en organisation av 4 000 anställda med sitt högsäte i Quebec. Under mer än tre decennier har nu Cirque du Soleil framfört sina produktioner och setts av över 160 miljoner åskådare i över 50 länder världen över.

Datum Malmö Arena:
Onsdag 6 september, kl 19.30
Torsdag 7 september, kl 19.30
Fredag 8 september kl 19.30
Lördag 9 septemer kl 15.30
Lördag 9 septemer kl 19.00
Söndag 10 september kl 15.00

Läs mer på www.cirquedusoleil.com/varekai

Endast direktbetalning.

Max 10 biljetter/person.

Barnpris gäller för barn upp till 12 år. Alla måste ha biljett

Rullstol är inkl 1 ledsagare. Ytterligare ledsagare köper vanlig biljett. Rullstolsplatserna är placerade mellan sek 14-15.

Endast direktbetalning.

Kassan på Malmö Arena öppnar 2 timmar innan show.

Du som valt leveranssätt eBiljett för utskrift, glöm inte att skriva ut dina biljetter. Biljetten kan även visas upp i din smartphone vid inpassering


Malmö Arena invigdes den 6 november 2008. Den har en kapacitet på cirka 13 000 åskådare vid sportevenemang med ståplatsläktare. Vid evenemang med enbart sittplatser tar arenan cirka 12 500 besökare och under konserter och övriga evenemang upp till 15 500 personer beroende på scenens placering. Det finns 72 loger och med dem inräknade är det sammanlagda antalet restaurang- och barplatser 3 250. För att åka till Malmö Arena tar man tåg eller buss till Hyllie station.

Datum / Tid

fredag, 8 september 2017 kl: 19:30

Plats

Malmö, Malmö Arena

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

225kr - 1345kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad