Menu

Disney On Ice 2018 - Förtrollade Världar

Malmö

Malmö Arena
fredag, 19 januari 2018 kl:18:00

Malmö Arena
Fredag 19 januari 2018 Kl 18:00
Disney On Ice presenterar en ny spännande isshow med fyra fartfyllda äventyr för hela familjen. Med dina favoriter från Disney©Pixar’s Bilar, Den lilla sjöjungfrun, gänget från Toy Story, Elsa och Anna och deras vänner från Disney’s FROST.

Följ med till en magisk sagovärld och se dina Disneyfavoriter live på den glittrande isen i Disney On Ice presenterar Förtrollade Världar.

Först ut på isen är Blixten McQueen, Bärgarn och resten av gänget från Disney©Pixar’s Bilar. Du får se dem i ett race på is som du aldrig sett förr. I nästa äventyr dyker vi ner i Den lilla sjöjungfrun Ariels magiska undervattensvärld och därefter är gänget från Toy Story tillbaka på isen i ett av sina mest dramatiska äventyr någonsin med Buzz Lightyear, Woody, Jessie och de andra leksakerna. Ännu mer magi och spänning väntar när det är dags för äventyret i Arendals vackra vinterlandskap med systrarna Anna och Elsa och deras vänner Olof och Kristoffer från Disney’s FROST.

Se dina Disneyfavoriter live i Disney On Ice presenterar Förtrollade Världar. Med magins hjälp tar vi oss från snabbt snurrande hjul till havets vågor, till ett vintrigt sagoland långt borta och sedan hela vägen till evigheten och vidare…

Alla talar svenska. För mer information: www.disney.se

• Barn under 2 år får gå gratis och då sitta i medföljande förälders knä.
• Barnpriset gäller till och med 12 år. Priset gäller även för pensionärer.
• Barnpris gäller endast läktare. Samma pris för barn & vuxna på parkett.
• Föreställningen är cirka två timmar lång inklusive paus.

Rullstol är inkl 1 ledsagare. Extra ledsagare kan endast köpas tillsammans med rullstolsbiljett. Rullstol placeras på sektion A17 Vänster - A4 Höger vid ankomst.

TÄNK PÅ ATT PÅ PARKETT ÄR DET LITEN ELLER INGEN NIVÅSKILLNAD, TAG GÄRNA MED KUDDE TILL DITT BARN ATT SITTA PÅ

Endast direktköp.

Kassan på Malmö Arena öppnar 2 timmar innan föreställning

Du som valt leveranssätt eBiljett för utskrift, glöm inte att skriva ut dina biljetter. Biljetten kan även visas upp i din smartphone vid inpassering



Malmö Arena invigdes den 6 november 2008. Den har en kapacitet på cirka 13 000 åskådare vid sportevenemang med ståplatsläktare. Vid evenemang med enbart sittplatser tar arenan cirka 12 500 besökare och under konserter och övriga evenemang upp till 15 500 personer beroende på scenens placering. Det finns 72 loger och med dem inräknade är det sammanlagda antalet restaurang- och barplatser 3 250. För att åka till Malmö Arena tar man tåg eller buss till Hyllie station.

Datum / Tid

fredag, 19 januari 2018 kl: 18:00

Plats

Malmö, Malmö Arena

Karta (Google)

Typ

Teater

Kostnad

205kr - 450kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad